Päiväkerho on lapsen oma paikka

Seurakunnan päiväkerho on lapsen oma paikka. Lastenohjaajat ovat lasta varten. He haluavat tukea lapsen kasvua ja oppimista. Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Lastenohjaaja kohtaa lapsen sekä ainutlaatuisena yksilönä että vertaisryhmän tärkeänä jäsenenä.

Päiväkerho on 3-6-vuotiaille. Päiväkerhon toiminta painottuu ryhmässä tekemiseen ja olemiseen, leikkiin, kädentöihin, liikkumiseen, musiikkiin ja monipuolisiin hiljentymishetkiin. Kerho kestää 2,5 tuntia kerrallaan.


Päiväkerhossa lapsi saa vertaistukea ja kokee yhteenkuuluvuutta ikätovereihinsa. Hiljaisuus, kauneus ja pyhyys hoitavat lasta. Ihmettelylle ja elämän pohdinnoille on aikaa toisten lasten ja aikuisten seurassa. Lastenohjaaja kunnioittaa lapsen hengellistä herkkyyttä.
Päiväkerhossa toimitaan lasten, vanhempien ja työntekijöiden välisessä kumppanuudessa.

Kerho maksaa 72 e/lukukausi kerhoissa, jotka kokoontuvat kaksi kertaa viikossa. Mikäli kerhoon osallistuu vain kerran viikossa, lukukausimaksu on 40 e.

Kerhomaksuista voidaan myöntää vapautus esimerkiksi työttömyyden vuoksi. Anomusta varten saa kaavakkeita lastenohjaajilta tai kirkkoherranvirastosta.

Kerhoihin voi ilmoittautua kerhopisteissä tai kirkkoherranvirastossa tai jopa puhelimitse, p. 09 830 6500/virasto, Hakunilantie 48 (avoinna ma-to klo 9-16).

Päiväkerho kokoontuu Hakunilan kirkolla. Tiedustelut päiväkerhoista ja vapaista paikoista Birgitalta. Paikkaa voi kysyä ja mukaan tulla myös kesken kauden.

Kevään 2018 paikkoja voi edelleen hakea.

Hakemus tästä...

Päiväkerho keväällä 2018

Päiväkerho kokoontuu Hakunilan kirkolla tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11.30. Ohjaajina Liisa ja Eija, mukana myös kerhomummo.

 

Tervetuloa päiväkerhoon leikkimään!
Tervetuloa päiväkerhoon leikkimään!

Ota yhteyttä

Birgitta Tasavuori
lapsityönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa