Aikuiset

Kuule minua - hengitän sinua. 

Hiljaisuuden ja luovan toiminnan illat Teamsissa. 22.-24.2. klo 19.30-20.30

Illat ovat toisiinsa liittyviä, itsenäisiä kokonaisuuksia. Voit osallistua yhteen tai useampaan iltaan. Niissä ollaan yhdessä muun muassa Raamatun tekstien, runojen, kuvien, rukouksen ja hiljaisuuden elementtien äärellä. Joka ilta jää tilaa myös keskusteluun.

Varaa iltoihin: Kynää ja paperia

Matkakumppaneina Teamsissa ovat diakonit Päivi Peittola (Rekolan srk) ja Nina Klemmt (Kallion srk). Ilmoittautumiset: paivi.peittola@sana.fi. Ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköiseen tapaamiseen.
Järjestää: Kansan Raamattuseura sekä Kallion ja Rekolan seurakunnat.

 

Pääsiäisvaellus 2022

Rekolassa on vuosittain järjestetty lasten pääsiäisvaellus upeissa lavasteissa. Tänä vuonna sama elämys on tarjolla myös aikuisille.

Tarvitsemme sen toteuttamiseen vapaaehtoisia roolihenkilöiksi. Olisitko sinä yksi heistä?

Kierrokset pidetään alustavasti palmusunnuntaina 10.4. messun jälkeen sekä ma 11.4. ja ke 13.4. illalla.

Lisäksi pidämme harjoituksia ennen esitysviikkoa. Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä Päivi Peittolaan (etunimi.sukunimi@evl.fi tai @sana.fi)

Pala maailmaa -illat 

Pienryhmätoiminta

Kahvilat ja ruokailut

Aikuisrippikoulu

Erityismessut

sydän

Ota yhteyttä

lähetys- ja aikuistyön sihteeri
Rekolan seurakunta
(09) 830 6741
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa lähetyksen ja kansainvälisen työn sekä aikuisten hengellisen työn parissa. Minulta voi kysyä läheteistä ja lähetystyön kannatusmahdollisuuksista, rukouspiireistä, aikuisten hengellisistä piireistä sekä raamattuopetuksesta. Parhaiten tavoitat minut loppuviikosta.