Nuoret ja rippikoulu

Vantaankosken seurakunta on mukana nuorten menossa! Rippikoulussa tapaamme miltei koko alueemme ikäluokan. Riparin jälkeen kutsumme nuoria mukaan avoimiin nuorteniltoihin sekä isos- ja kerhonohjaajakoulutuksiin. Tapaamme nuoria tietysti myös kouluissa, somessa ja kaduilla.

 

Kolme nuorta istuu

Seuraa meitä somessa

Tsekkaa myös Instagram-tilimme Alfred NorsuLinkki avautuu uudessa välilehdessä:Linkki avautuu uudessa välilehdessä

  Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

Tilaa uutiskirje

Nuoren tai lapsen huoltaja!

Tilaa kasvatuksen uutiskirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Uutiskirjeessä ajankohtaista infoa, vinkkejä lapsille ja ajateltavaa aikuisille, tunnelmia ja toimintaa. Hetkiä myös yhteiseen hiljentymiseen pyhän äärellä.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Myös WhatsApp!

Mun nimi on Suvi ja työskentelen Vantaankosken seurakunnassa rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä. Työpäiviä täyttää muun muassa isoskoulutus, nuortenillat, leirit sekä kouluyhteistyö. Vapaapäiviä sen sijaan täyttää kansanmusiikki, (penkki)urheilu sekä omasta englanninbulldoggista haaveilu. Mukava tutustua!

Pappi, rippikoulutyö
Vantaankosken seurakunta

Olen Margit Helin, Vantaankosken rippikoulutyön pastori. Nuorten keskuudessa olen saanut lempinimen Rippimamma, pidän tätä lempinimeä suuresti arvossa.

Minut on vihitty papiksi vuonna 2012 ja Vantaankoskella olen työskennellyt vuodesta 2014. Pidän valtavasti työstäni, minulla on ilo työskennellä monenlaisten ihmisten kanssa. Työhöni kuuluu erilaiset toimitukset, messut ja hartaudet, mutta erityisesti seurakuntamme rippikoulujen järjestäminen, kehittäminen ja ripareiden pitäminen. Nautin kovasti työstä nuorten parissa, siinä oppii aina jotain uutta!

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Virkavapaalla 16.6.2022-26.4.2023 sijainen Reetta Korhonen