Perheneuvonnassa:

 

•    autetaan parisuhteen ongelmissa
•    tuetaan toimivaa vuorovaikutusta perheessä
•    tuetaan äkillisissä kriiseissä
•    annetaan työnohjausta, koulutusta ja konsultaatiota
•    tehdään ennaltaehkäisevää työtä
•    sovittelua erotilanteessa

 

 

 

 

 

Pari-, perhe- ja yksilöterapia

p. 09 830 6799
Päivystys to klo 8-12

Perheneuvontaan hakeudutaan asiakkaaksi soittamalla tai päivystysajan ulkopuolella jättämällä alla olevalla verkkolomakkeella yhteystiedot. Päivystäjä tekee alkuhaastattelun, jossa kartoitetaan lyhyesti tilanteesi ja millaista apua olet hakemassa. Haastattelut käsitellään viikoittain kokouksessamme. Valitse yhteyttä ottaessasi, mistä toimipisteestä toivot aikaa vai käykö kumpi vaan vai tarvitsetko etäterapia-ajan (Teams).

Perheneuvonnan yhteydenottolomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kertaluonteinen terapia

Saisitko apua kertatapaamisesta?

Kertatapaamisessa on mahdollista jäsentää perheneuvojan kanssa omaa elämäntilannetta ja pohtia, miten omaa henkistä hyvinvointia voisi edistää. Voit käyttää ajan yksin, puolison tai perheen kanssa - juuri sillä kokoonpanolla, mikä tuntuu tarpeelliselta.

Voit varata kertatapaamisen sähköisestä ajanvarauksesta (linkki). Aikoja on rajallisesti ja niitä lisätään säännöllisesti. Katso kalenterin vasemmasta ylälaidasta ensin toimipiste valinta: Virtuaali (Teams) / Tikkurilan toimipiste / Myyrmäen toimipiste

Jos olet varannut virtuaaliajan, saat vahvistusviestissä perheneuvojalta linkin Teams -tapaamiseen. Varaathan istuntoa varten rauhallisen tilan.

Varaa tästä vastaanottoaika perheneuvontaan nettiajanvarauksen kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Muuhun kuin kertatapaamiseen hakeutuminen tapahtuu puhelimitse tai verkkolomakkeellamme (ks. ohjeet vastaanotot ja ajanvaraus)

Työnohjaus- ja konsultaatiopyynnöt

Ota yhteyttä johtavaan perheneuvojaan maarit.kuusisto@evl.fi. Tiimi käsittelee pyynnöt viikottaisessa työkokouksessaan.