Sinulle on lähetys

Kirkolla ei ole lähetystä vaan lähetyksellä on kirkko

Kirkko ei vain osallistu lähetykseen, vaan on olemassa sitä varten.

Lähetys on kirkon perustehtävä, johon jokainen kristitty on kutsuttu mukaan. Lähetyksessä jokaisella on oma paikkansa.

Voit tulla mukaan omien lahjojen ja mielenkiinnon mukaan. Lähetystyöhön voit osallistua rukoilemalla lähetystyön ja nimikkolähettien työn puolesta, lahjoittamalla lähetystyöhön, tulemalla mukaan toimintaan tai vapaaehtoistyöhön.

Valmistamme yhdessä talkoilla myyjäisiä ja tapahtumia sekä kokoonnumme lähetyspiireihin kokemaan yhteyttä ja jakamaan lähetysasioita.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lähetystyön tapahtumia loppusyksyllä 2023

Joulu-Valo ti 5.12. klo 18–19.30, Tikkurilan kirkko.

Yhteinen joulujuhla nuorille aikuisille ja kaikille lähetystyöstä kiinnostuneille. Joulu-Valon teemana on Lähetetty valoksi ja suolaksi. Illan ohjelmassa on luvassa mm. paneelikeskustelua, terveisiä työalueelta, musiikkia ja rukousta. Joulupuuroa on tarjolla klo 17 alkaen. Mukana mm. Kylväjän lähetysjohtaja Jukka Kääriäinen, etäyhteydellä Kreikan nimikkolähetti Tiina Koistinen sekä Tikkurilan seurakunnasta Mari Chaulagai ja Jarkko Korhonen. Ilta järjestetään yhteistyössä Lähetysyhdistys Kylväjän kanssa. Lisätiedot ja etäyhteydellä osallistuminen: kylvaja.fi/valo-illat

Joululaulukaraoke la 2.12. klo 17–20, Tikkurilan kirkko

Tartu mikrofooniin ja tule laulamaan karaokessa kauneimpia joululauluja. Tervetuloa etsimään joulutunnelmaa ja kuulemaan rakkaimpia joululaulusuosikkeja. Karaokesta vastaa Viihdetalo Hillittömät ja Eetu Rehmonen. Tilaisuus on maksuton. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi Suomen Lähetysseuran kautta

Joulumyyjäiset la 9.12. klo 11–14 Tikkurilan kirkko.

Myynnissä mm. käsitöitä, leivonnaisia, kynttilöitä ja arpoja. Kahviossa on myynnissä riisipuuroa, torttuja ja muita jouluisia herkkuja. Tuotto käytetään lähetystyön hyväksi.

Lähetyspiirit

Lähetyspiireissä tuetaan lähetystyötä, välitetään ajankohtaista tietoa työalueilta ja jaetaan kuulumisia ulkomaan työntekijöiltä. Lähetyspiireissä tutkitaan sanaa, lauletaan ja rukoillaan yhdessä. Useissa piireissä kerätään vapaaehtoinen kolehti lähetystyön hyväksi.

Lähetyksen päiväpiiri parillisten viikkojen tiistaisin klo 13–14.30 ajalla 22.8–12.12, Tikkurilan kirkko, kerhohuone Toivo, 2 krs. Sanaa, keskustelua, rukousta, vaihtuvia vierailijoita sekä kuulumisia ulkomaan työalueilta.   

Raamattua ja lähetysasiaa teekupin äärellä parittomien viikkojen torstaisin klo 17.30–19.30 Kartanonkosken kerhohuoneessa ajalla 14.9–23.11. Raamattua, rukousta, yhdessäoloa ja asiaa Kansanlähetyksen ulkomaantyöstä.

Sukkelat sukankutojat parittomien viikkojen tiistaisin klo 10–12 ajalla 29.8–5.12. Vehkapolun kerhotilassa. Ryhmässä neulotaan yhdessä sukkia diakoniatyön, lähetystyön ja Kirkon Ulkomaanavun katastrofityön hyväksi. Voit neuloa myös kotona, ja tuoda neulomuksesi tapaamiseen. Seurakunta tarjoaa langat.

Israel-piiri maanantaisin 11.9, 9.10, 13.11 ja 11.12, klo 18–20, Tikkurilan kirkko, kerhohuone Rakkaus, 2.krs. Ajankohtaisia asioita Israelista, sanaa, rukousta ja yhteislaulua.      

Sansan medialähetyspiiri maanantaisin 21.8, 18.9, 16.10, 20.11 ja 18.12 klo 17.30, Tikkurilan kirkko, kerhohuone Rakkaus, 2.krs. Raamatun sanan tutkimista ja rukousta maailmanlaajuisen Jumalan lähetyksen puolesta.

Tilaa lähetysrengaskirje

Haluatko ajankohtaisia kuulumisia työalueilta sekä lähetystyön ja kansainvälisen työn tapahtumista?

Tilaa lähetysrengaskirje lähetystyön ja kansainvälisentyön sihteeriltä. Kirje ilmestyy n. viisi kertaa vuodessa postitse tai sähköpostilla.