Lapset askartelevat pöydän ääressä.

kevään kerhoihin ilmoittautuminen aukeaa tammikuussa

Ilmoittautuminen kevään ensimmäiseen kerhojaksoon alkaa tammikuussa. Pääset ilmoittautumaan ja katsomaan kerhotarjontaa TÄSTÄ.

Lisätietoja Marjukka Valtaselta p. 050 526 9401.

 

Junnuolkkari 7 - 14-vuotiaille Tikkurilassa

Tikkurilassa Vehkapolun kerhotilalla junnuolkkari viikottain tiistaisin ja torstaisin klo 13-16 (Vehkapolku 10). Tule oleilemaan, tekemään läksyt ja pelailemaan. Junnuolkkari kiinni koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta. Tarjolla välipalaa ja olkkari on osallistujille täysin maksutonta. 

 

Kouluikäisten talviloma 2023

Talvilomalla on auki avoin olkkari maanataista keskiviikko klo 10-14 Vehkapolun kerhotilalla (Vehkapolku 10). Olkkarissa on avointa toimintaa mm. askartelua ja pelailua. Tarjolla pientä välipalaa. 

 

Talvilomaretki Heurekaan

Torstaina 23.2. klo 9.45-14.30 lähdemme retkelle kouluikäisten (7-14-vuotiaat) kanssa ja kohteena on Heureka. Retken hinta on 10e. Ilmoittautumislinkki aukeaa tähän keskiviikkona 8.2. klo 10. Retkelle mahtuu 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Lisätietoja antaa Marjukka Valtanen, marjukka.valtanen@evl.fi, 050 526 9401

 

FACEBOOK-ryhmä huoltajille

Tule mukaan Tikkurilan varhaisnuorten Facebook -ryhmään. Ryhmässä jaetaan tekemisvinkkejä sekä viestitään tulevista tapahtumista. Löydä sitä kautta mm. tekemistä perheelle.

Pääset sivulle TÄSTÄ, tervetuloa! 

TOIVEITA VARHAISNUORISOTYÖHÖN

Olisiko sinulla jokin idea tai ajatus siitä, mitä Tikkurilan varhaisnuorisotyö voisi tarjota alueen 7-14 -vuotiaille nuorille. Laita ajatuksiasi tai ehdotuksia rohkeasti Marjukalle ja katsotaan miten voisimme lähteä kehittämään toimintaa.