Käsillä hyvää!

"Minä Luojalta kaksi kättä sain, Luoja kuiskasi: Rakasta niillä. Otan kädet käyttöön, odota vain. En voiman suo salassa piillä.
Jumala, sinulta käteni sain, koko sieluni sinua kiittää. Minun käteni ovat kanava vain, mitä tahdot, se tee, se riittää." -A-M Kaskinen

Apua lähelle – ilahduta oman seurakuntasi asukkaita!

Hakunilan kirkolla kokoontuu Käsillä hyvää -ryhmä keskiviikkoisin klo 14–15.30. Ryhmä kokoontuu syksyllä 2023 6.9 alkaen.

Voit tulla paikalle mukavaan porukkaan tai hakea kirkolta lankaa ja neuloa kotona. Myös oman käsityön kanssa saa tulla. Teemme kastettaville kastesukkia; sekä vauvoille että aikuisille. Muita käsitöitä teemme projektiluonteisesti yhdessä sopien. Pääsääntöisesti jaamme valmiit käsityöt Hakunilan suuralueelle diakoniatyön kautta. 

Lisätietoa diakoniatyöntekijältä p. 050 560 5693

 

Kädentaitoryhmä Länsimäen kirkolla

Tiistaisin klo 10 - 11.30.

Neulotaan yhteisistä langoista hyväntekeväisyyteen, ommellaan, askarrellaan... Saattaa olla, että ruuvimeisselille tai vasarallekin tulee käyttöä. Voit tulla mukaan myös oman käsityösi kanssa. Neuvotaan toisiamme ja opetellaan uutta.

Käsitöillä autetaan tarvitsevia eri puolilla maailmaa. Olemme mukana ekumeenisessa yhteistössä, jonka kautta valmistamamme peitot, pipot, sukat, lapaset jne. toimitetaan apua tarvitseville.

Lisätietoa Länsimäen kirkon vahtimestarilta p. 050 573 6391

 

Tule käymään, tule mukaan - tehdään yhdessä hyvää!