Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä. Tunneilla lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä opitaan musiikillisia peruskäsitteitä. Opettajana Jaana Muthoni-Vahermaa. Tervetuloa mukaan!

 

 

Syksyn 2024 kirkkomuskarit

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on 24.4.-31.5.2024.Kausi alkaa ke 7.8.2024. Ilmoittautumalla mukaan sitoudut kausimaksuun. Syyskauden hinnat: 50e/kausi seurakunnan jäseneltä, muilta 70e/kausi. Sisarusalennus, -15 e jokaiselta sisarukselta. Kauden alkaessa alle 3kk ikäisiltä sisarusryhmäläisiltä ei peritä lukukausimaksua. Laskutus tapahtuu sähköisesti. Seurakunnan Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevien linkkien kautta.

Syksyn 2024 kirkkomuskariryhmät kokoontuvat:

Ensimmäinen kerta on kokeilukerta, josta ei veloiteta, jos ei halua tai voi jatkaa. Mikäli perhe jättää muskarin näiden kokeilukertojen jälkeen kesken, lukukausimaksuja ei palauteta. Jos tiedät muutosta tai työhön paluusta, sovi maksuasiat sähköpostilla syyskuun alkuun mennessä 098306474 tai mari.heidenstrauch@evl.fi .

Kirkkomuskareitamme ohjaa musiikkikasvattaja Jaana Muthoni-Vahermaa. Kirkkomuskari on tarkoitettu ensisijaisesti n.4kk-4-vuotiaille lapsille ja lasten läheisille aikuisille. Muskariryhmät toimivat Hämeenkylän kirkolla, Auratie 3, alakerrassa. Muskarissa on läsnä hengellinen ulottuvuus. Muskaritoiminnassa mukana olevia kutsutaan myös mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden jumalanpalveluksia ja Lapsiperheiden Kauneimpia joululauluja.

Kirkkomuskarissa on iloista toimintaa laulun, loruttelun, leikin ja musiikin tahtiin. Myös rauhoittumista ja vanhemman ja lapsen varhaisen vuorovaikutuksen vahvistamista, hellää läsnäoloa.  Musiikkikasvatus on varhaisiän tavoitteellista toimintaa, joka kehittää lapsen henkistä, hengellistä, musiikillista kasvua. Lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Perhe saa samalla mukavan lauluvaraston kotiin. Muskarin mukavassa ilmapiirissä tutustutaan toisiin samassa lasten ikävaiheessa oleviin perheisiin, seurakunnan toimintaan turvallisen Taivaan Isän rakastamana.

Tarjolla on klo 11 Yhteisen pöydän lounas seurakuntasalissa. 

Lisätietoja ja vapaiden paikkojen tiedustelu varhaiskasvatuksen ohjaaja Terhi Kuoppalalta terhi.kuoppala@evl.fi tai 0505736356.

Vauva soittaa xylofonia
Vauva soittaa xylofonia

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hämeenkylän seurakunta

Työalavastuu: perhetyö, iltapäiväkerhotyö, varhaiskasvatusyhteistyö, pyhäkoulutyö Menetelmä-ohjaaja: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ReTeaming, Solmuja parisuhteessa-neuvoja Parisuhteen kuntokartoitus, Parisuhteen ja Vanhemmuuden Palikat, Toimiva Perhekoulu, Erosta eteenpäin, Kouluikäisten lasten eroryhmien ohjaaja (Kasper ry),Tarinoiden maa, Muksuoppi