Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoistyö on vapaaehtoista seurakuntalaisten työtä, joka antaa sisältöä ja iloa elämään. Voit tulla mukaan auttamisen halusta, itseäsi kehittämään tai vaikkapa viihtymään yhteisen tekemisen sekä ihmisten parissa. Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään sekä tarvittaessa koulutetaan tehtävään. Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä. Yhteydenotot /Päivi Mäkinen p.050 548 6078/ paivi.makinen@evl.fi

 

 

 

 

 

Näin voit auttaa ja ilahduttaa jouluna Tikkurilan seurakunnassa

 

Lahjoita joulukukka

Lahjoita yksin elävälle vanhukselle tunnelmaa jouluun. Voit hankkia kukan Tikkurilan Prismasta (Unikkotie 13) tai Kukka-Miasta (Talkootie 7) 16.12. mennessä. Kaupat toimittavat kukat Vantaan kotihoidon kautta perille ennen joulua.


Lahjoita hyvää mieltä joulupöytään

Otamme vastaan ruokalahjakortteja yksityisiltä ja yhteisöiltä Tikkurilan alueella oleviin ruokakauppoihin. Voit valita haluamasi ruokakaupan ruokalahjakortin valitsemallesi summalle ja toimittaa sen Tikkurilan kirkon (Asematie 12 a) aulan palvelupisteeseen 15.12.2022 mennessä. Lahjakortteja jaetaan joulun alla ja myös pitkin vuotta diakonisin perustein vähävaraisille Tikkurilan alueen asukkaille.  

 

Meditatiivisen iltamessun yhteisö kutsuu mukaan palvelemaan!

Kaipaatko yhteisöä ja yhdessä tekemistä?

Meditatiivisen iltamessun yhteisö kokoontuu torstai-iltaisin. Tule yhdessä toisten kanssa lämmittämään keittoa, järjestämään keittoa tarjolle, tiskaamaan tai vaikka pyyhkimään pöytiä. Voit tulla mukaan järjestämään keittotarjoilua kerran tai vaikka joka torstai. Messuyhteisö kutsuu uusia vapaaehtoisia mukaan!

Meditatiivisen iltamessun yhteisö kutsuu sinut palvelemaan ja tekemään yhdessä toisten kanssa. Ilmoittaudu mukaan keittotarjoiluhommiin ja lisätiedot messuyhteisön papilta Mirka Härköseltä: p. 040 6307733, tai mirka.harkonen@evl.fi

 

Iloisia ihmisiä yhdessä.

 

 

 

Tutustu vieressä olevaan Tikkurilan seurakunnan vapaaehtoisesitteeseen!

Esitteestä löydät esimerkkejä siitä, mitä voit seurakunnassamme tehdä.

Saat vihkon suuremman kokoiseksi klikkaamalla sitä.