Tervetuloa lapsikuoroihin ja muskareihin! 

Hakunilan seurakunnassa toimii monta alle kouluikäisten musiikkiryhmää. Muskareissa ja lapsikuoroissa lauletaan, leikitään, soitetaan, lorutellaan, tanssitaan ja tutustutaan kirkkovuoteen, esim. jouluun ja pääsiäiseen, musiikin kautta.

KEVÄT 2023 MUSKARIT

"Hyppää mukaan muskarihetkeen, viekö se nyt seikkailuretkeen..."

Syksyn muskarikausi päättyy kaunempiin joululauluihin pe 2.12. klo 10 Länsimäen kirkolla. Kevätkaudelle ilmoittautuminen aukeaa heti joulukuun alusta to 1.12. osoitteeseen sini.nikku@evl.fi. Muskarit aloittavat joululoman jälkeen taas pe 27.1. Länsimäen kirkolla. Muskarit ovat ilmaisia.

Avoin muskari

Avoin kirkkomuskari kokoontuu perjantaisin klo 10-10.30 Länsimäen kirkossa. Poikkeuksena perjantait 10.3., 24.3. ja 7.4., jolloin ei ole muskareita.

Ryhmässä musisoivat alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisten kanssa. Muskariin ovat tervetulleita niin vauvat, taaperot kuin leikki-ikäiset. Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan sinne voi tulla mukaan.

 

Vauva- ja taaperomuskarit 

Vauva- ja taaperoryhmissä körötellään, keinutellaan, jumppaillaan, tanssahdellaan, lorutellaan, lauletaan ja soitetaan vaihtuvien teemojen mukaan.

  • perjantaisin 9.30-10 taaperot 1-2 vuotta TÄYNNÄ!
  • perjantaisin 10.30-11 isot vauvat 7-12 kk TÄYNNÄ!
  • perjantaisin 11.00-11.30 pienet vauvat 3-7 kk

Vapaista muskaripaikoista voi kysyä Siniltä osoitteesta sini.nikku@evl.fi.

 

Tubemuskari

Kaikille avoin Tubemuskari ilmestyy Hakunilan seurakunnan YouTube-kanavalla. Musisoi lapsen kanssa yhdessä silloin kuin se parhaiten sopii.

 

 

LAPSI- JA NUORISOKUOROT

Uudet laulajat, tervetuloa mukaan! Lapsikuoro ja nuorisokuoro aloittavat kevätkautensa jälleen ke 25.1.

Kuunloiste-lapsikuoro

Lapsikuoro Kuunloisteessa laulavat ja musisoivat alakouluikäiset musiikista kiinnostuneet lapset. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 16–16.45 Itä-Hakkilan koulun pikkurakennuksessa. Kuunloisteessa on iloinen ja rento meininki, joten hyppää sinäkin mukaan kuoroseikkailuun! Harrastus on maksuton.

Aurinkotanssi-nuorisokuoro

Nuorisokuoro Aurinkotanssissa laulavat ja musisoivat yläkoulun kynnyksellä sekä yläkoulussa olevat musiikista kiinnostuneet varhaisnuoret ja nuoret. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17–17.45 Itä-Hakkilan koulun pikkurakennuksessa. Aurinkotanssissa on letkeä tekemisen meininki, johon jokainen nuori saa tulla omana itsenään. Tule sinäkin nauttimaan musiikista tässä ihanassa porukassa! Harrastus on maksuton.

 

Olet tervetullut tutustumiskäynnille kuoroihin!

Kuoroja ohjaa kanttori Sini Nikku. Lisätietoja saat sähköpostitse sini.nikku@evl.fi.

Ota yhteyttä

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Sini Nikku, kanttori ja varhaisiän musiikkikasvattaja. Vapaapäiviäni ovat pääsääntöisesti ma-ti.