Pähkinärinteen sydämessä sijaitsevassa seurakunnan kahvilassa on kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä ja taiteilijatapaamisia. Olet tervetullut katsomaan ja keskustelemaan taiteen äärelle. Mikäli haluat tuoda kahvilagalleriaamme teoksiasi esille, löydät toimintaohjeet tältä sivulta.

Näyttelyhaku 

Teetkö taidetta, maalauksia, valokuvaa, piirustuksia, jotain muuta? 
 
Haluaisitko pitää meillä ilmaiseksi näyttelyn ja halutessasi myydä teoksiasi myös ilman provisiota? 

Kauden 2023-2024 haku on päättynyt. Kysy lisää Katja-Maaria Kaskiselta.

Café Pähkinässä tapahtuu

Kahvilagalleria sijaitsee osoitteessa Lammaskuja 2 A. Galleria on avoinna syyskuun loppuun asti ma-pe klo 10-14, lokakuun alusta alkaen ma-to klo 10-14.

Syyskuun taitelijana Pirre Toikkanen. Näyttely "Hetken helmiä"  nähtävillä 4.10. asti.

Lokakuun taiteilijana on Kirsti Pesso. Näyttelyn "Pähkinärinteen kuvantekijä" avajaiset pidetään 5.10. klo 18. Taiteilijatapaaminen 17.10. klo 14. Näyttely nähtävillä 5.-30.10.

Marraskuun taiteilijana on Markku Uitto. Näyttelyn "Ja sitten oli väri" avajaiset pidetään 31.10. klo 18. Taiteilijatapaaminen 14.11. klo 14. Näyttely nähtävillä 31.10.-4.12.

Lisätiedot tapahtumakalenterissamme.

 

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen taidemaalari, pappi, retriittiohjaaja ja hengellinen ohjaaja.

Hämeenkylän seurakunnassa on tullut työskenneltyä vuodesta 2013. Teen papin työtä osa-aikaisesti voidakseni työskennellä myös taiteilijana. 

Asun luonnon rauhassa ja maalaan vanhassa leipomossa. Sanat saavat merkityksensä hiljaisuudesta, on joku viisas sanonut. Tervetuloa siis mukaan joskus Hämeenkylän kirkolle arki-illan retriitti-iltaan, joita minulla on ilo ohjata keväisin ja syksyisin. Seuraa tapahtumakalenteria! Hiljaisuudesta nousee myös hyviä keskusteluja. On suuri kunnia ja luottamustehtävä saada kuunnella teitä, joiden kanssa tiet kohtaavat.