Retket ja leirit

Alakoululaisten leirit ja retket tarjoavat reipasta touhua, virkistystä, hiljentymistä ja yhdessäoloa. Leirit ajoittuvat koulujen loma-aikoihin. Leirimaksuun sisältyy täysihoito, kuljetus ja tapaturmavakuutus. Leirimaksu vaihtelee leirin keston ja ohjelman mukaan. 

Ilmoittautuminen leireille ja retkille tapahtuu sähköisesti Vantaan seurakuntien asiointipalvelussa. Ensimmäistä kertaa palvelua käyttäessä, sinne kirjaudutaan vahvan tunnistautumisen kautta (pankkitunnukset/mobiilivarmenne). Laita palveluun luomasi salasana ja käyttäjätunnus talteen!

 

Tervetuloa mukaan koululaisten kesätoimintaan!

 

Järjestämme kesätoimintaa koululaisille 5.-16.6. arkipäivisin klo 9-15 Kivistön kirkolla (Laavatie 2) sekä Patotien kerhotilassa (Patotie 2, Louhela). Päiväleireillä lapsille on tarjolla monipuolista tekemistä lastenohjaajien ja nuorten kesätyöntekijöiden seurassa. Lapset pääsevät myös vaikuttamaan päiväleirien sisältöön. Päiväleirien ruokailut (lounas ja välipala) hoidetaan omin eväin. 

 

Päiväleirien hinta on 10€/päivä - laskun loppusumma määräytyy osallistumispäivien mukaan ja summa laskutetaan jälkikäteen sähköisen verkkolaskupalvelun kautta. Päiväleirimaksuun on mahdollista hakea maksualennusta tai maksuvapautusta.

Ilmoittaudu päiväleireille tästä

 

Lisätietoja Johanna Jansik, johanna.jansik@evl.fi, p. 050 561 7280    

Ota yhteyttä