Kevään ja kesän 2022 tapahtumia

 Koululaisten kesäkerho

Kolohongan kerhotilassa ja lähiluonnossa kesäkerho 1-2-luokkalaisille 6-15.6. klo 9-15. Mukavaa puuhailua ja rentoa yhdessäoloa, ulkoilua ja askartelua. Hinta 50e, sisältää lounaat ja välipalat. Ilmoittautumiset ja tiedustelut birgitta.tasavuori@evl.fi 

Kartanon puistoseikkailu to 16.6. klo 10-12

Håkansbölen kartanon kauniilla piha-alueella kurkkii ja pomppii taas eläinasuisia hahmoja ja Sinin iloinen muskari saa kaikki muutkin hyppimään. Touhua toimintarasteilla ja eväspusseista saa voimaa jatkaa touhuja. Ilmoittaudu 13.6. mennessä birgitta.tasavuori@evl.fi eväspusseja varten. Tutustu myös remontoituun Lastenkulttuurikeskus Pyykkitupaan ja sen leikkikammariin. Avoinna on myös museoaitassa avautunut Koiramäen kartanolla-näyttely, josta löydät Mauri Kunnaksen tutut Koiramäki-hahmot.

 

Verkossa

Tällä hetkellä monet tapahtumat striimataan Hakunilan seurakunnan Facebook-sivujen kautta.

Videoita lapsille löytyy Hakunilan seurakunnan YouTube/Lapsille ja  /Tubemuskarit

Lastenkirkon YouTubessa/Hakunilan soittolista. 

Lastenkirkon YouTubesta löydät monta muutakin mukavaa videota. Kuten kosketustarinat, ihanat yhteiset hetket lapsen kanssa.

YouTube-video

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitan ensiäidit-ryhmän työparin kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esimies ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina