Kesän ja syksyn 2024 tapahtumia

Kartanon puistoseikkailu pe 14.6. klo 10-12

Håkansbölen kauniissa kartanonpuistossa kivaa toimintaa koko perheelle. Kasvomaalausta, kepparirata ja toiminnallisia rasteja. Vauhdikas Kaisa-kanttorin muskari on klo 10.45. Sen jälkeen voit kierrellä rasteja lisää tai osallistua ruokailuun Håkansissa. Hinnat 0-3v ilmainen, yli 3v 2e ja aikuiset 5e. Otathan mukaan käteistä. Ilmoittauttaudu ruokailuun 7.6. mennessä eija.hyytiainen@evl.fi

Kouluun lähtevien siunaaminen ke 7.8. klo 18

Hakunilan kirkossa vietetään iloinen ja tunnelmallinen hetki, kun koulun aloittavat saavat siunauksen koulutielleen. Mukaan voivat tulla kaikki lapsen läheiset, mummit ja kummit, koko perhe.

Puistomuskari Vaaralan Talkookentällä pe 16.8. ja pe 23.8. klo 10

Vauhdikkaat Sini-kanttorin ohjaamat muskarit suurella hiekkakentällä (Harjunreuna 14). Muskarin jälkeen tarjolla mehua ja kahvia. Viereinen mukava leikkipuisto auki, siellä voitte jatkaa leikkejä. Voit ottaa oman alustan halutessasi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

 

Verkossa

Monet messut ja musiikkihetket striimataan Hakunilan seurakunnan Facebook-sivujen kautta.

Videoita lapsille löytyy Hakunilan seurakunnan YouTube/Lapsille ja  /Tubemuskarit

Lastenkirkon YouTubessa/Hakunilan soittolista. 

Lastenkirkon YouTubesta löydät monta muutakin mukavaa videota. Kuten kosketustarinat, ihanat yhteiset hetket lapsen kanssa.

YouTube-video

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitin ensiäidit-ryhmän työparini kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esihenkilö ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina