Kesän 2023 tapahtumia

Puistomuskari pe 9.6.

Vaaralan pallokentällä (Harjunreuna 16) Sini-kanttorin vauhdikas muskari klo 10. Kahvia, mehua ja keksejä. Viereisessä lekkipuistossa voit jatkaa leikkejä kavereiden kanssa.

 

Kartanon puistoseikkailu pe 16.6.

Håkansbölen kartanon kauniilla pihalla seikkaillaan kesäisissä tunnelmissa klo 10-12. Sini-kanttorin iloinen muskari klo 10.45, toimintapisteitä ja kivoja leikkejä ulkona. Voit myös silitellä Hali-Berniä, kilttiä ja pörröistä berninpaimenkoiraa.

Jos haluat osallistua ruokailuun, ilmoittaudu 9.6. mennessä:  sari.hartikka@evl.fi . Ruokailu alkaa muskarin jälkeen n. 11.15. Hinnat 0-3v ilmainen, 4-13v 2e ja yli 13v 5e.

Kouluunlähtevien siunauskirkko ke 9.8.

Ekaluokkalaiset ja isommatkin lapset saavat siunauksen koulutielle Hakunilan kirkossa klo 18. Pakataan reppuun hyvää mieltä ja iloa koulun alkaessa. Tervetuloa koko perhe, myös isovanhemmat ja kummit!

Puistomuskari pe 18.8. klo 10

Vaaralan talkookentällä (Harjunreuna 16) saadaan taas laulaa ja pomppia Sini-kanttorin tahdissa. Muskarin jälkeen kahvia ja mehua. Voit myös jatkaa leikkejä viereisessä kivassa leikkipuistossa.

 

Verkossa

Monet messut ja musiikkihetket striimataan Hakunilan seurakunnan Facebook-sivujen kautta.

Videoita lapsille löytyy Hakunilan seurakunnan YouTube/Lapsille ja  /Tubemuskarit

Lastenkirkon YouTubessa/Hakunilan soittolista. 

Lastenkirkon YouTubesta löydät monta muutakin mukavaa videota. Kuten kosketustarinat, ihanat yhteiset hetket lapsen kanssa.

YouTube-video

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitin ensiäidit-ryhmän työparini kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esihenkilö ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina