Kivistön kirkko – Hyvää ravintoa

Kivistön kirkko on kivistöläisten kohtaamispaikka. Tarjoamme aktiivista toimintaa kaikenikäisille. Tutustu toimintaamme tällä sivulla.

Tietoa Kivistön kirkon käytöstä juhlatilana löytyy täältä.

Laavatie 2, 01700 Vantaa
050 341 8381 (vahtimestari)
www.facebook.com/kivistonkirkko

 

Toimintaa Kivistön kirkolla 

 

Muskaria lukuunottamatta toiminta on maksutonta, halutessaan voi jättää vapaaehtoisen kahvirahan.

Diakoniapäivystys Kivistön kirkolla joka maanantai klo 13-15. Huom! Viikonpäivä muuttunut maanantaiksi 22.1.2024 alkaen. 
Älä jää yksin - diakonian kautta saat apua ja tukea elämän murroskohdissa ja arjen haasteissa.

Vaatevarasto on auki aina diakoniapäivystyksen aikaan sekä lisäksi kuukauden ensimmäisenä torstaina avoimin ovin sekä sopimuksen mukaan yksittäisille käynneille. Vaatteita otetaan vastaan muinakin aikoina.

 

Perhekahvila
Ma klo 9.30–11.00
Tule kun haluat ja lähde kun aikatauluihisi sopii! Vapaata oleskelua ja leikkiä sisällä ja ulkona sekä ohjelmallisia tuokioita.

Aikuisten Olkkari
Ma klo 12–14
Voit tavata muita ja tehdä vaikkapa käsitöitä. Tarjolla kahvia.

Lasten lauluryhmä Kastehelmi
Harjoitukset torstaisin klo 16.30-17.30 kirkkosalissa. Kastehelmi-mini-ryhmä /iltamusiikkileikkikoulu: torstaisin klo 17.30-18.15 kerhotiloissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan! Lauluryhmiä vetää kanttori Mari-Annika Heikkilä p. 044 422 0407, mari-annika.heikkila@evl.fi

 

Muskarit perheille

Muskareihin ilmoittautuminen tästä

Tiistaisin

  • Perhemuskari klo 9.30-10
  • Perhemuskari klo 10.15-10.45
  • Vauvat 0-6kk klo 11-11.30
  • Vauvat 0-12kk klo 12.15-12.45
  • Vauvat 6-12 kk klo 13-13.30

Muskareita ohjaa musiikkikasvattaja Jaana Muthoni-Vahermaa.

TIEDUSTELUT varhaiskasvatuksen ohjaaja Johanna Jansik p. 050 561 7280

 

Iltaperhekahvila keskiviikkoisin klo 18 -19.30: rentoa yhdessäoloa, leikkimistä ja juttelua lapsille ja huoltajille. Iltapala tarjolla.

 

Messut 

  • 4.2. (viittomakielinen)
  • 10.2.
  • 3.3.
  • 30.3.
  • 28.4.

 

Kävijäpalautetta

 

- Lähikirkkoni ♥️ En ole mitenkään ahkera kirkossa kävijä, mutta Vantaankosken seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa ja kirkkokin on pyhättö tai seurakunnan olohuone. Tää kirkko on aikoinaan talkoohenkisesti pystytetty paikallisten ihmisten aloitteesta. Seurakuntasali on sormustimen kokoinen ja siellä on monet kahvit nautittu. Sekä brunssit, koska niitäkin diakoniatyö tarjoaa. On oltu vanhempien tapaamisessa rippikoulun merkeissä ja vietetty kirkossa myös yksi tupatentäyteenahdettu konfirmaatio. Normaalioloissa kirkkosaliin mahtuu hyvin ja on ihan kiva että se on aika kompakti. Ulkoisesti kirkkosali on hyvin karu, mutta ehkä juuri sen tähden tapahtumien tunnelma korostuu.

 

 

Kivistön kirkon tapahtumia

Ota yhteyttä

Diakoni
Vantaankosken seurakunta

Olen Kivistön alueen diakoni. Diakoniatyössä tavoitteeni on olla rinnalla kulkija ja kuuntelija silloin kun elämä koettelee tai kun ihminen muusta syystä kaipaa kuulluksi ja nähdyksi tulemista. Toivottavasti voimme yhdessä löytää keinoja päästä eteenpäin. Toivoisin, että Kivistössä jokainen voisi löytää paikkansa osana yhteisöä.

Yhteisödiakoni
Vantaankosken seurakunta

Teen töitä Vantaankosken seurakunnassa aikuis- ja seniori-ikäisten kanssa. Minuun voit olla yhteydessä kun etsit itsellesi sopivaa ryhmätoimintaa.

Kivistön kirkon toiminnan koordinointi kuuluu työtehtäviini.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla ja whatsappilla.