Diakonia – tukea elämään

Voit kohdata elämässäsi monenlaisia haasteita. Joskus niistä on vaikea puhua. Kirkon diakoniatyö auttaa ja tukee sinua eri tilanteissa. Apu voi olla esimerkiksi keskustelua tai vertaistukea ryhmässä. Se voi olla myös ruoka-apua tai taloudellista apua. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. 

Diakoniatyön palvelut ovat ilmaisia kaikille Vantaankosken seurakunnan alueella asuville. Ei haittaa, vaikka et olisi kirkon jäsen. Vantaankosken seurakuntaan kuuluvat Myyrmäki, Martinlaakso, Louhela, Kaivoksela, Kivimäki, Vantaanlaakso, Viherkumpu, Myllymäki, Kivistö, Piispankylä, Lapinkylä, Keimola, Seutula, Vestra, Kiila ja Riipilä.  

 

Diakoniapäivystykset  

Myyrmäen Virtakirkolla (Rajatorpantie 8) tiistaisin klo 9–11.  

Kivistön kirkon diakoniapäivystys on kesätauolla.

Päivystykseen ei tarvitse varata aikaa. 

Ruoka-apu 

Virtakirkolla ruokajako on torstaisin klo 9.30–11.30 (Rajatorpantie 8).  RUOKAKASSINJAKO JÄÄ TAUOLLE MYYRMÄESSÄ 27.6. ETEENPÄIN MYYRMÄEN KIRKOLLE MUUTON VUOKSI.

Jos tarvitset ruoka-apua, varaa aika diakoniatyöntekijältä viimeistään jakopäivää edeltävänä keskiviikkona. Saat tarkemman ajan, jolloin voit hakea ruokakassin. Ota oma kestokassi mukaan. 

KIVISTÖSSÄ RUOKAKASSINJAKO JÄÄ TAUOLLE 3.6. ALKAEN TOISTAISEKSI.

 

Näin varaat keskusteluajan diakonille: 

Mies nojaa puuhun, selkä katsojaan päin.

Ota yhteyttä

Diakoni
Vantaankosken seurakunta

Olen Auli, Myyrmäen alueen diakoni. Vantaankosken seurakunnassa olen työskennellyt jo melkein parikymmentä vuotta eri työtehtävissä. Diakoniatyö on upea duuni! Saan kulkea ihmisten rinnalla hetken matkaa heidän arjessaan. Olla kuuntelijana ja näköalojen antajana.

Johtava diakoniatyöntekijä ja pappi
Vantaankosken seurakunta

Toimin Vantaankosken seurakunnassa johtavana diakoniatyöntekijänä ja pappina. Työssäni parasta on ihmiset.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori (diakonia)
Vantaankosken seurakunta
Rajatorpantie 8
01600 Vantaa

Olen Nataša Stambej, ja autan ihmisiä, jotka haluavat rakentaa parempaa maailmaa kanssamme - eli seurakuntamme vapaaehtoisia. Jos sinua kiinnostaa tukihenkilötyö, olotilakahvilatyö tai keikkapankkityö, ota yhteyttä. Jos vielä mietit, mitä voisit kanssamme tehdä, ota yhteyttä silloinkin! :)

Vapaaehtoistyö Vantaankosken seurakunnassa

Diakoni
Vantaankosken seurakunta
09 830 6310
Rajatorpantie 8
01600 Vantaa

Hola,

olen J-P ja olen työskennellyt seurakunnan diakonina vuodesta 2004. Myötäelän ihmisten arjessa, ohjaan ryhmiä ja pyöritän vapaaehtoisten kanssa Kirkkoravintolaa ja Kesäkahvilaa. Puhuminen auttaa, musikki toimii ja ei liikkuminenkaan ole pahasta. Mieluummin yhdessä kuin yksin.

Diakoni
Vantaankosken seurakunta

Olen Kivistön alueen diakoni. Diakoniatyössä tavoitteeni on olla rinnalla kulkija ja kuuntelija silloin kun elämä koettelee tai kun ihminen muusta syystä kaipaa kuulluksi ja nähdyksi tulemista. Toivottavasti voimme yhdessä löytää keinoja päästä eteenpäin. Toivoisin, että Kivistössä jokainen voisi löytää paikkansa osana yhteisöä.