Muskarit Korson seurakunnassa

Muskarit

Korson seurakunnan tarjoamat muskarit pidetään Korson kirkolla, lasten tiloissa. Muskarissa soitetaan ja lauletaan liikkuen, leikkien ja lorutellen. Tarjoamme vauvamuskareita alle yksivuotiaille ja taaperomuskaria 1-2-vuotiaille. Ryhmiä vetää seurakunnan lastenohjaaja Erja Lindholm.

Kevään 2024 Muskarit

Keväällä Korson seurakunnassa on tarjolla  2 vauvamuskariryhmää ja 2 taaperomuskariryhmää.Korson seurakunnan tarjoamat muskarit pidetään Korson kirkolla, lasten tiloissa. Lastentilojen sisäänkäynti on Korson kirkon parkkipaikan puolelta. Muskarissa soitetaan ja lauletaan liikkuen, leikkien ja lorutellen joulutunnelmissa.

Vauvamuskari 0-1-vuotiaille torstaisin 11.04.-30.5. ( ei helatorstaina) Korson seurakuntakeskuksessa, lasten tiloissa. Muskareihin ilmoittaudutaan sähköisesti. Voit valita itsellesi ryhmän sopivamman ajan mukaan.

Ilmoittautuminen alkaa ti 2.4.2024 klo 9.00


Muskareita ohjaa lastenohjaaja Erja Lindholm.
 

Vauvamuskariryhmien ajat:

1. ryhmä klo 11.00-11.30 ilmoittaudu tästä

2. ryhmä klo 12.00-12.30 ilmoittaudu tästä

 

Taaperomuskarien ajat:

1. ryhmä klo 9.00-9.30 ilmoittaudu tästä

2. ryhmä klo 10.00-10.30 ilmoittaudu tästä

Katso vanhoja muskareita kotona

Korson seurakunnan YouTube-kanavalta löydät useita vanhoja muskaritaltiointeja. 

Korson seurakunnan vanhat livemuskarit näet tallenteinta YouTubesta!

vauva

Ota yhteyttä

Perhekerhotyö
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan lastenohjaajana 20 vuotta. Olen edelleen innostunut ja mielissäni, kun saan tavata viikottain monia korsolaisia lapsiperheitä perhekerhoissa ja vauvamuskareissa. Ihailen lapsen luonnollista kykyä elää juuri nykyhetkessä. Hän ei mieti menneitä, eikä murehdi tulevia, vaan on ja elää täysillä!