Pienen koululaisen turvallinen iltapäivä.

Iltapäiväkerhoa pitää Itä-Hakkilassa syksyllä 2022 Vantaan YMCA

Iltapäiväkerho on tarkoitettu ensisijaisesti ensimmäisen vuosiluokan oppilaille. Mikäli tilaa on, kerhoon otetaan myös tokaluokkalaisia. Kerho toimii joka koulupäivä klo 12-17 ja noudattaa koulujen loma-aikoja. Haku iltapäiväkerhoon Wilman katta.

Hauskaa ja virkistävää toimintaa :)

Iltapäiväkerho tarjoaa koululaisille virkistävää, monipuolista ja hauskaa toimintaa. Leikki, liikunta, musiikki, kädentaidot, ympäristökasvatus, kirjallisuus ja päivittäinen ulkoilu kuuluvat viikkotoimintaan. Tärkeää ovat myös lepohetket, mahdollisuus rentoutumiseen ja oleiluun, läksyjen tekoon tai omaehtoiseen toimintaan.

Turvapaikka

Tärkeää toiminnassa on turvallisen aikuisen jatkuva läsnäolo ja aikuisen kanssa vietettävä aika. Toiminnassa pyritään luomaan välittävä ilmapiiri, jossa annetaan mahdollisuus lapsen kysymyksille, ilon ja surun ilmaisemiselle, toisista ihmisistä välittämiselle sekä vuorovaikutustaitojen kehittymiselle.

Syksyllä 2022 ja keväällä 2023 ryhmä kokoontuu Kolohongan ostoskeskuksessa sijaitsevassa seurakunnan kerhotilassa, osoite Pohjolantie 2 (entinen Itäisen Valkoisenlähteentie 19). 

Lisätietoja iltapäiväkerhotoiminnasta hankesihteeriltä 050-5510447 /marika.ahola@ymca.fi

 

Sorsaäiti ja poikanen uivat vedessä.

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitan ensiäidit-ryhmän työparin kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esimies ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina