Päiväkerhot toimivat normaalisti.

2018-2020 syntyneiden lasten päiväkerhonen haku syksylle 2023 aukeaa 2.5.2025. Haku on jatkuvaa. Ryhmät varmisteta 22.6.-23 mennessä. Päiväkerhoja perustetaan tarpeen mukaan Ilolaan, Tikkurilan kirkolle ja Tammistoon. Ryhmä toteutuu kun ilmoittautuneita on vähintään 10. Kerhpopäivää saatetaan muuttaa jos tilanne niin vaatii.

Seurakunnan kerhot tarjoavat lapsille mielekästä tekemistä. Samalla vanhemmat saavat hengähdystauon päiväänsä. Lastenohjaajat ovat kasvatuksen ammattilaisia. Kerhoihin ja toimipisteisiin voi myös pistäytyä katsomaan miltä meno näyttää. 

Seurakunnan päiväkerhoissa leikitään, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään yhdessä. Kerhoihin otetaan omat eväät mukaan. Päiväkerhot ovat maksutonta toimintaa 3-5 vuotiaille lapsille. 

Päiväkerhojen ilmoittautuminen syksylle 2023-kevät 2024 alkaa 2.5.  tästä linkistä

Kerhopaikat syksyllä 2023.

Päiväkerho 2018-2020 syntyneille lapsille

Kerhopaikat ja ajat:

Tikkurilan kirkolla, Asematie 12 a, 2. kerros.  Päiväkerho tiistaisin sekä torstaisin klo 9-12.

Ilolassa, Soittajankuja 1. Päiväkerho kokoontuu tiistaisin sekä perjantaisin (tai torstaisin) klo 9.-12. (huom, toinen päivä voi muuttua)

Tammistossa, Tammistonkatu 29 B, käyni takapihalta, Päiväkerho kokoontuu maanantaisin 12.30-15.30 sekä perjantaisin 9.-12. (toinen päivä voi muuttua)

Tieto kerhopaikasta tulee ilmoittautumisessda annettuun sähköpostiin 22.6. mennessä. 

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksenohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Minulle tärkeintä työssäni on lasten ja perheiden kohtaaminen elämän erilaisissa tilanteissa. Parhaan palautteen saan lapsilta, jotka nään kerhotilanteessa innokkaana touhuamassa. Äidiltä joka huokaisee päivän tapahtumia kohdatessamme sekä nähdessäni perheiden touhuavan tapahtumissa tai hiljentyvän kirkossa. Nämä tilanteet innostavat minua työssäni. Tikkurilan seurakunnassa saan vastuuta ja erilaisia työtehtäviä, jotka innostavat ja antavat minulle uusia näkökulmia työhöni.

Olen lastenohjaajien lähiesimies ja tehtäväni on mahdollistaa lastenohjaajien työn onnistuminen mahdollisimman hyvin. Itse työskentelen hyvin paljon toimistolla. Onneksi tapaan perheitä ja lapsia tapahtumissa ja kirkkohetkissä sekä kerhovierailuillani. Parhaiten minut saa kiinni puhelimella ja sähköpostilla.

Vapaa-aikanani harrastan liikuntaa, kädentaitoja ja maalla puuhaamista. Elämäni helmiä ovat neljä lastenlastani.