Kerhonohjaus


Kiinnostaako alakouluikäisten lasten kanssa toimiminen? Haluaisitko kokemusta ryhmänohjaajana toimimisesta? Onko sinulla harrastus tai taito, jota voisit opettaa nuoremmille? 

Seurakunnan kerhonohjaajana toimiminen tarkoittaa viikoittaisen harraste- tai puuhakerhon ohjaamista alakouluikäisille lapsille yhdessä kerhonohjaajaparin kanssa. Kerhoja on monenlaisia ja kerhonohjaajana saat olla itse ideoimassa ja suunnittelemassa kerhon teeman ja viikoittaisen ohjelman. Viime vuosina Vantaankosken seurakunnassa on ollut mm. säbä-, kokki-, näytelmä-, taide- ja kepparikerhoja.  

Oletko joskus pitänyt Vantaankosken seurakunnan kerhoa? Vanhojen kerhonohjaajien startti on ma 15.8. klo 17:30 alkaen Virtakirkon nuorisotila Kuohussa.

 

Kerhonohjaajien koulutus

Uusien kerhonohjaajien koulutus alkaa nuorten vapaaehtoisten koulutuksen startilla, joka järjestetään ke 31.8. klo 18 alkaen Virtakirkon nuorisotila Kuohussa. Uusia kerhonohjaajia koulutetaan yhdessä uusien isosten kanssa keskiviikkoisin lokakuun alkuun asti. Syysloman jälkeen uusilla kerhonohjaajilla on mahdollisuus päästä ohjaamaan kerhoa.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Myös WhatsApp!

Mun nimi on Suvi ja työskentelen Vantaankosken seurakunnassa rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä. Työpäiviä täyttää muun muassa isoskoulutus, nuortenillat, leirit sekä kouluyhteistyö. Vapaapäiviä sen sijaan täyttää kansanmusiikki, (penkki)urheilu sekä omasta englanninbulldoggista haaveilu. Mukava tutustua!