Nuoret aikuiset

Tikkurilan seurakunnan nuorten aikuisten toiminta on suunnattu kaikille 18–40-vuotiaille sekä kaikille niille, jotka itsensä nuoreksi aikuiseksi mieltävät.

Kaikesta toiminnasta voi kysyä Terhi Viljaselta (p. 050 310 6824 / terhi.viljanen@evl.fi) ja ohjelma löytyy myös nuorten aikuisten Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/TiksinNuoretAikuiset/

Aikuisrippikoulu

Tietoa aikuisrippikoulun suorittamisesta löydät täältä.

Aikuisrippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Terhi Viljaseen p. 050 310 6824, terhi.viljanen@evl.fi tai Jaakko Hyttiseen p. 050 559 4781, jaakko.hyttinen@evl.fi.

Keskustelua ja tukea elämään

Mitä elämä eteesi tuokaan, voit aina olla yhteydessä Tikkurilan seurakunnan nuorten aikuisten pappiin Terhi Viljaseen p. 050 310 6824, terhi.viljanen@evl.fi tai WhatsAppissa.

Tietoa tapahtumista ja tilaisuuksista

Facebook: https://www.facebook.com/TiksinNuoretAikuiset/

WhatsApp: Jos haluat tietoa tapahtumista ja tilaisuuksista Whatsappin kautta, lähetä WhatsApp-viesti (esimerkiksi "haluan tietoa Tiksin nuorten aikuisten toiminnasta") Terhi Viljaseen numeroon 050 310 6824.

Ota yhteyttä

Nuorten aikuisten pappi
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tiksin seurakunnan nuorten aikuisten pappi. Se tarkoittaa, että voidaan törmätä nuorten aikuisten leireillä ja muussa toiminnassa, mutta myös, festareilla tai baarissa ja tietenkin ihan jumalanpalveluksissa ja toimituksissakin. Jos nähdään niin tule juttelemaan :).

Tiksissä olen ollut töissä pappina vuodesta 2015 ja jo sitä ennen isosena, kesäteologina ja vaikka missä muussakin hommassa. Sydämeltäni ja taustaltani olen vahvasti itävantaalainen ja on mahtavaa saada tehdä töitä juuri täällä.

Vastaan myös Tikkurilan seurakunnan aikuisrippikoulusta eli jos kirkkoon liittyminen tuntuu ajankohtaiselta ja ripari on vielä käymättä, ota yhteyttä.

Lue lisää nuorten aikuisten toiminnasta tästä.

Instagram: terhi_v