Walk in -terapiaa Korson seurakunnassa

 

 

Korson seurakunnassa käynnistyy maaliskuun aikana Walk n terapia 16-29 vuotiaille. Walk in terapia on ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Sen juuret ovat Kanadassa, josta se on rantautunut Suomessa ensin Tampereelle ja Helsinkiin, sieltä nopeasti Keravalle ja nyt Vantaalle.

Tavoitteena on tuoda konkreettista apua nuorille ja nuorille aikuisille mielen hyvinvoinnin tueksi. Samalla tuodaan apua ruuhkautuneisiin matalan kynnyksen palveluihin sekä mielenterveyspalveluihin. Walk in-terapian avulla voidaan tarjota matalan kynnyksen apua, ja kannatella mielenterveyspalveluihin jonottavia nuoria odotusaikana.

 

Korsossa Walk in - terapiaa on maanantaisin klo 16-19. Silloin tarjotaan kertaluonteisia 45-60 minuutin Walk in- terapia-aikoja, joihin nuori voi kävellä sisään ilman ennakkovarausta. Aikaa ei ole mahdollista varata etukäteen. Walk in-terapiaan on mahdollista osallistua halutessaan myös nimimerkin turvin anonyymina. Terapeutteina ovat lyhytterapeuttiopiskelijat.

 

teksti Walk in-terapia

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Työskentelen Korson seurakunnan nuorisotyössä. Teen yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa, ja minuun voitkin törmätä paitsi seurakuntamme Nuortenkulmassa, myös mm. Korson alueen kouluilla ja nuorisotaloilla.

Jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa puhua pienestä pulmasta tai suuremmastakin solmusta elämässäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Tavoitat minut myös Whatsappilla.

 

Johtava kasvatuksen viranhaltija
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa