Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyö tarjoaa toimintaa kaikenikäisille nuorille. Toimintaa ohjaavat seurakunnan nuorisotyönohjaajat ja vapaaehtoiset nuoret. 

 

Syksy 2023

Nuorisotyönohjaajat Tuula, Santeri ja Tiina ovat sinua varten ja tavoitettavissa. Voit soittaa, laittaa whatsappia tai voidaan jutella vaikka videopuhelun välityksellä. Yhteystietomme ovat tämän sivun yhteydessä. 

Nuorten toiminta alkaa 4.9. alkavalla viikolla.

Nuorten avoimet

tiistaisin ja sunnuntaisin klo 18-20.30 kirkon nuortentilassa. Ohjelmassa ulkopelailua, lautapelejä, juttelua, pingistä, biljardia tai muuten vaan oleskelua. Ilta päättyy hartauteen. Syksyn ensimmäiset avoimet on ti 5.9. klo 18-20.30.

Isokoulu

on tarkoitettu nuorille, jotka haluavat toimia isosena rippikouluissa. Isokoulu on keskiviikkoisin klo 19-21 kirkon seurakuntasalissa. Syksyn isokoulu alkaa ke 6.9. klo 19. 

Isokoulusta jää käteen uusia ystäviä sekä monenlaisia taitoja ja välineitä ihmissuhteisiin, ryhmänohjaukseen, kristittynä kasvamiseen ja omien vahvuuksien löytämiseen. Isokoululaiset suunnittelevat ja toteuttavat rennon Iisimessun muutaman kerran kaudessa.

Isokouluun kuuluu isoviikonloppu. Osallistuminen isoviikonloppuun maksaa 45€. Isoviikonloppuun ilmoittaudutaan seurakuntien asiointipalvelun kautta. Ilmoittautuminen syksyn isoviikonloppuun aukeaa 20.9. Ilmoittaudu.

Seuraavan kesän rippikoulujen tutustumisjaksot alkavat maaliskuun tienoilla. Isoset ja apparit pääsevät tutustumaan riparilaisiin ja riparilaiset isosiin ja appareihin. 

Voit kysyä lisää Tuulalta ja Santerilta.

Kerhonohjaajakoulutus

tulevat kehonohjaajat koulutetaan ohjaamaan 7-14 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien kerhoja. Kerhonohjaajat huolehtivat kerhojen ohjelmasta ja kerholaisten turvallisuudesta yhdessä seurakunnan työntekijän kanssa.

Kerhonohjaajat ovat Hämeenkylän seurakunnan vapaaehtoisia avustajia. Kerhonohjaajia ohjaa ja koordinoi Hämeenkylän seurakunnan työntekijä, joka vierailee kerhossa kerran kuukaudessa.

Kerhonohjaajakoulutuksessa perehdytään varhaisnuorten kohtaamiseen, ohjelman järjestämiseen, turvallisuuteen ja vaikeiden tilanteiden ratkaisemiseen.

Vot kysyä lisää Tiinalta.

Iisimessu ja muita mahdollisuuksia hiljentyä

Nuorille ja nuorille aikuisille suunnatun iltamessu järjestetään ke 4.10. klo 19. 

Syksyllä järjestetään myös bändimessu su 19.11. klo 16.

Hiljaisuuden illassa voi pysähtyä perjantaisin 20.10. ja 24.11. Lisää voi kysyä pastori Katja-Maarilta.

Pastori Miikan Raskaimmat joululaulut kajahtaa kirkolla ke 20.12. klo 18.

Nuorten aikuisten toiminta

on tarkoitettu 18-vuotissynttärinsä jo viettäneille.

Lautapeli-iltapäivät nuorille aikuisille kerran kuussa sunnuntaina klo 16 kirkon nuortentilassa. Ilmoittaudu Tuulalle viestillä edellisenä perjantaina.

Hyvää mieltä lähimmäiselle! Olisiko hyvä olla välillä Laupias samarialainen? Nuoret ja nuoret aikuiset käyvät ilahduttamassa laitoksissa asuvia laulamalla ja soittamalla. Keikat sovitaan aina paria viikkoa ennen. Jos haluat viestin tulevista keikoista, laita Tuulalle pyyntö saadaksesi ajantasaisen infon.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset.

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääosin teen työtä rippikoululaisten ja sitä vanhempien nuorten parissa. Rippikouluja on tullut käytyä kohta sata ja edelleen ne ovat helmiä tässä työssä. Lasten ja nuorten kanssa työskentely vie mukanaan ja on suora ikkuna katsoa tulevaisuuteen. Koulujen päivänavaukset, isokoulu ja nuorten avoimet ovat keskeisiä työjuttujani viikossa.

Vapaa-ajalla lueskelen, ulkoilen ja pelaan lautapelejä.

Teen töitä hyvässä ja idearikkaassa nuorisotyön tiimissä mukavien työkavereiden kanssa.

Nuorisotyö on ajan antamista nuorille. Nuorilla on seurakunnassa turvallinen paikka ja mahdollisuus löytää itsestään omia vahvuuksiaan elämää varten ja luottamusta siihen, että Taivaan Isä  johdattaa jokaista kulkijaa.  

 

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääosin teen työtä rippikoululaisten ja sitä vanhempien nuorten parissa. Työhöni kuuluu koulujen päivänavauksia, isokoulua ja nuorten avoimia. Lisäksi saan olla mukana seurakuntamme varhaisnuorisotyössä, ja minut usein löytääkin lasten leireiltä ja leirikouluista.

Nuorisotyö on ajan antamista nuorille ja heidän kohtaamista. Seurakunnassa saamme luottaa Jumalan johdatukseen ja yhdessä saada voimaa rukouksesta. 

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Hei! Työskentelen Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyössä. Vastuullani ovat erityisesti alakouluikäisten kerhot, retket, leirit ja tapahtumat sekä kouluyhteistyö alueemme alakouluissa. Työni on vaihtelevaa ja monipuolista eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää alakouluikäisten toimintaan liittyen. Jos elämässäsi on surun tai ilon aiheita, joista haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa, niin olen just sua varten! Whatsappi toimii myös vallan mainiosti. :) Moikataan, kun tavataan!

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Rippikoulutyö

Olen vain nöyrä pastorin alku. Saan hoitaa rippikoulupastorin tehtävää Hämeenkylän ihanassa seurakunnassa. Alkujaan tulen tuolta luvatusta muasta, Savosta. Tarkoitukseni on tuoda lupsakkuutta tänne etelän vilskeen keskelle. Ja siitähän kristinuskossakin on kyse: ilosanomasta! Ilosanoma siitä, mitä Jumala on tehnyt puolestamme Jeesuksen ristintyöllä, ja kuinka paljon Hän rakastaa meitä ja kutsuu yhteyteensä.


Intohimojani ovat musiikki ja apologetiikka. Musisoida tykkään yksin ja yhdessä ja jos haluat mukaan bändiin soittamaan eri tapahtumiin, niin ole rohkeasti yhteydessä! Apologetiikka sen sijaan on kristinuskon puolustamista filosofisin, historiallisin ja tieteellisin argumentein. Mikään ei ole niin ihanaa kuin hyvä keskustelu maailmankatsomusten välillä.

Käy tsekkaamassa mun apologiakanava Kiviä kengässä somesta!

Löytyy YoutubestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, TiktokistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Instagramista ja WordpressistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.