Yhteisöruokailut

Huom! Yhteisöruokailut ovat tauolla toistaiseksi. Jatkosta ilmoitellaan heti, kun on selvillä, miten ruokailuita voitaisiin turvallisesti järjestää. Joissakin seurakunnissa on järjestetty ruoan jakelua kirkolta mukaan otettavaksi.

Normaalioloissa eri puolilla Vantaata kokoonnutaan syömään vapaaehtoisten valmistaman aterian äärelle. Moniin ruokailuihin ainekset saadaan kaupungin ja seurakuntien Yhteinen pöytä -hävikkiruokajärjestelmän kautta. Joistakin paikoista on myös mahdollista saada elintarvikkeita mukaan kotiin.

Yhteistä pöytää rakentavat Vantaan seurakunnat, Vantaan kaupunki ja monet muut toimijat.

 

Yhteisöruokailut ja ruokajakelut Vantaan seurakunnissa

 

Hakunilan seurakunta

  • Maanantain yhteisölounas annetaan pakasterasiaan pakattuna kotiin, nouto Hakunilan kirkon parkkipaikalta maantaisin klo 13-13.30. Tulethan vain terveenä ja muistat turvavälin! Jos haluat välttää jonottamisen, tule n. klo 13.15, ruokaa riittää jokaiselle. Kevään 2021 ensimmäinen kerta on 11.1. 

Hämeenkylän seurakunta

Korson seurakunta

  • Kirkon aamupuuro maanantaisin klo 10 seurakuntasalissa 1 euron hintaan. Huomioimme turvavälit, tulethan vain terveenä paikalle.
  • Katulähetyksen keittolounasta tarjoillaan ke 23.9 klo 11 kirkon sisäpihalla. Katulähetyksen ruokailujen syksyn jatkoa koskeva ajantasainen tieto löytyy Korson seurakunnan diakoniatyön nettisivuilta sekä Katulähetyksen Facebook-sivulta.

Rekolan seurakunta

  • Maanantaisin Yläovi auki-iltapala klo 16.00-17.30 Rekolan kirkolla, Kustaantie 22 seurakuntasalissa. Tarjoammme pienen iltapalan. Huomioimme turvavälit ja voimme rajoittaa iltapalalle tulijoiden määrää, jotta pystymme siihen. Tulethan vain terveenä ja muistat itsekin turvavälin! 
  • Torstaisin Asolan ankkuri-aamupala klo 9-11 Asolan seurakuntatalolla, Asolantie 6.  Tarjoammme pienen aamupalan. Huomioimme turvavälit ja voimme rajoittaa aamupalalle tulijoiden määrää, jotta pystymme siihen. Tulethan vain terveenä ja muistat itsekin turvavälin! 

► Yhteinen pöytä -verkoston verkkosivut

Katettu pöytä kirkon yhteisöruokailussa.