Tarvitsetko apua vaikeaan elämäntilanteeseen? 

 

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella elämäsi vaikeista asioita ja etsiä yhdessä ratkaisuja ongelmiisi. Keskustelut ovat luottamuksellisia. 

Apumme on ilmaista kaikille Hakunilan seurakunnan alueella asuville. Palvelemme seuraavien postinumeroiden alueilla: 01200 - 01280. 
 

 Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä soittaa tai lähettää sinulle sähköpostia 1-2 arkipäivän kuluessa. 

 

Kun sinulla on akuutti hätä, muista Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen palvelut: 

  • Sosiaali- ja kriisipäivystys p. 09 4191 5800, vastaa ympäri vuorokauden

  • Seniorineuvonta p. 09 4191 6000, avoinna ma-pe klo 9.00-15.00

  

 

 

poijut

Ota yhteyttä

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen. Jo muutama keskustelukerta voi helpottaa ja auttaa eteenpäin. On suuri etuoikeus saada olla kuuntelijana mukana elämän monenlaisissa tilanteissa. 

Teen myös rippikoulutyötä, siinä on nuorten iloa ja elämänmakua.

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä! Saat minuun yhteyden soittamalla, lähettämällä wa-viestin, tekstiviestin tai sähköpostin. 

 

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja jäsentelyapua ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin lähes aina maanantaisin Hakunilan maanantaikirkosta ja yhteisölounaalta.