Aikuisille suunnattu toiminta on monipuolista keskusteluilloista luentoihin ja raamattuopetuksesta retkiin. Aikuis- ja seniorityön tukiryhmä suunnittelee ja toteuttaa toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa. 

Syksy 2023

Tältä sivulta löydät syksyn ohjelman. Kaikkien järjestettävien tilaisuuksien tiedot löytyvät tapahtumakalenteristamme.

Toivon illat

Keväällä alkanut keskustelusarja saa jatkoa. Illoissa kuullaan mielenkiintoisia vieraita ja pohditaan elämän suuria kysymyksiä. Toivon iltoja on Hämeenkylän kirkolla syksyllä neljä, 21.9., 12.10., 2.11. ja 14.12. Aloitusaika klo 18. Iltojen isäntänä toimii Matti Hyry.

Hiljaisuuden illat

Perjantai-iltojen klo 18 alkavassa retriitissä voi pysähtyä sekä ottaa aikaa itsesi ja Pyhän kuuntelulle. Iltoja ohjaa Katja-Maaria Kaskinen. Hiljaisuuden iltoihin ilmoittaudutaan kirkkoherranvirastoon retriittiä edeltävään maanantaihin mennessä. Kevään 2024 illat ovat 19.1., 1.3. ja 19.4.

Raamatun sanan äärellä

Usko ja oppi -illat jatkuvat kirkolla läpi syksyn torstai-iltaisin 7.9. alkaen klo 18 kerran kuussa. Mukana Matti Hyry ja Jarkko Vähäsarja.

Aikuisten raamattupiiri kokoontuu joka toinen torstai 31.8. alkaen klo 9.30, Lammaspolku 1.

Raamattuluentoja järjestetään pääsääntöisesti sunnuntaisin jumalanpalvelusten yhteydessä.

Lue seurakunnan raamattuopetuksesta lisää täältä.

Kirjallisuutta ja kulttuuria

Miesten kirjallisuuspiiri kokoontuu kirkolla kerran kuussa tiistaisin 29.8. alkaen klo 18. Mukana Matti Hyry.

 

 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen aloittanut Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherrana 1.2.2021 alkaen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä.

  

 

 

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.