Hiljaisuuden jooga

Keskity tähän hetkeen ja löydä sisäinen hiljaisuutesi.

Hiljaisuuden jooga pohjautuu joogaliikkeisiin sekä vanhaan kristilliseen mystiikan traditioon ja sanattomaan rukoukseen. Liikkeet on kehitetty perinteisen hathajoogan liikesarjoista kaikille sopiviksi.

Hiljaisuuden joogan® on kehittänyt pappi ja joogaopettaja Heli Harjunpää.

Hiljaisuuden jooga -ryhmä kokoontuu keväällä 2023 keskiviikkoisin 17.30-18.30. 

Lisätiedot: Hiljaisuuden jooga

Askeleet Hiljaisuuden joogaan®

Varaa harjoituksia varten mukavat joustavat vaatteet, joogamatto ja villasukat tai viltti loppurentoutukseen, jos palelet herkästi.

Harjoitus 1

Videosarja alkaa syventävällä johdatuksella Hiljaisuuden joogan® taustaan. Ensimmäinen joogaharjoitus sisältää rentouttavia koko kehon venytyksiä ja selän kiertoja. Varaa tähän harjoitukseen mukaan pieni tuki, esimerkiksi rullattu pyyhe tai pieni tyyny.

 

Harjoitus 2 

Toisella harjoituskerralla tehdään mm. kiitollisuusasento, selän kiertoja, niska- ja hartia-alueen venytyksiä sekä selän taivutuksia.

 

Harjoitus 3

Kolmannessa harjoituksessa tehdään liikkuvuutta lisääviä kehon taivutuksia, voimakkaita soturiasentoja ja tasapainoa vahvistava puuharjoitus.

Harjoitus 4

Neljännessä harjoituksessa tehdään mm. ihana Lumme-harjoitus. Loppumeditaatiossa hiljennytään kuuntelemaan kehoa ja omaa sisäistä valoa. Raamatunlauseet rytmittävät fyysisiä harjoitteita.