Yhteisvastuukeräys on nuorten asialla

Yhteisvastuu on evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys ja lähimmäisenrakkauden kansanliike, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja maailman humanitäärisillä katastrofialueilla. Yhteisvastuukeräys auttaa Kirkon ulkomaanavun kautta maailmalla ja kotimaassa paikallisen seurakunnan sekä HelsinkiMission kautta. 

Tänä vuonna 2024 Yhteisvastuu auttaa nuoria kohti valoisampaa tulevaisuutta Suomessa ja maailmalla. Lahjoituksilla autetaan yksinäisiä nuoria tarjoamalla kriisi- ja keskusteluapua ympäri Suomen, ja mahdollistetaan lasten ja nuorten koulunkäyntiä sekä ammatillista koulutusta maailman katastrofialueilla. 

Keräystuotoista 40 prosenttia lahjoitetaan Suomeen. Puolet Suomeen kohdistetuista keräystuotoista jää oman alueemme nuorten tukemiseen ja seurakuntamme auttamistyöhön. Toinen puolikas kotimaahan jäävästä keräystuotosta osoitetaan valtakunnallisena kumppanina toimivalle HelsinkiMissiolle, joka auttaa yksinäisiä nuoria tarjoamalla kriisi- ja keskusteluapua ympäri Suomen. 60 prosentilla Kirkon Ulkomaanapu auttaa maailman katastrofialueilla esimerkiksi mahdollistamalla lasten ja nuorten koulunkäyntiä sekä ammatillista koulutusta. 

Pääset lahjoittamaan Tikkurilan seurakunnan kautta tämän nettilinkin avulla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePayn kautta numeroon 72174.

Lisätietoa keräyskohteista löydät Yhteisvastuukeräyksen sivuilta www.yhteisvastuu.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä