Vauvakahvila, perhekerhot,  perhepäivät Ilolan seurakuntalaolla ja Tikkurilan kirkolla toimivat normaalisti.

Varaudumme turvalliseen toimintaa näillä toimenpiteillä:

#  Ryhmään tullaan vain terveenä

# Kädet pestään ennen ryhmään tuloa

# Aikuiset huolehtivat turvaväleistä

# Panostamme lelujen ja kerhovälineiden sekä tilojen päivittäiseen puhdistukseen.

# Noudatamme meille annettuja turvallisuusohjeita, joita päivitetään tilanteen mukaan.

# Perhekerhoissa on erityisen tärkeää muistaa laittaa läsnäololistaan nimi ja yhteystiedot.

Mahdollisista muutoksista tiedotamme ryhmissä, seurakunnan facebooksivuilla ja kuukakusikirjeessä.

Perhekerhot keväällä 2022

Maanantaisin klo 9-14 Perhepäivä Ilolan seurakuntatalolla, Soittajankuja 1. Leikkiä, toimintaa ja yhdessäoloa klo 14 saakka. Aaamupalatyyppinen tarjoilu 2 e/perhe. Tule silloin kun sinulle sopii, ei ilmoittautumista.

Perjantaisin klo 9.- 13  Perhepäivä Tikkurilan kirkolla, Asematie 12.  Touhua ja toimintaa klo 9 alkaen, muskarikirkkohetki klo 10, Leikkiä ja yhdessäoloa klo 13 saakka. Yhteistä puuhaa aikuisille ja lapsille. Sosekeittolounas 3 €/ perhe, tarjoilu ilman keittoa 2 e/perhe. Tule silloin kun sinulle sopii, ei ilmoittautumista. Lisätietoja Päivi Romula p. 050 4103863 tai paivi.romula@evl.fi                                                           

Family Day every friday from 9 am to 1 pm at the Tikkurila Church with different activities and get together and children and families. Musical moment at the church at 10 am. Feel free to drop by when ever you feel lik it - no booking beforehand. Please call for more information Mrs. Päivi Romula tel. 050 4103863 or paivi.romula@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Maanantaisin klo 12.30-14.30 Vauvakahvila Tikkurilan kirkolla, Asematie 12, 2 krs,

Vauvakahvila alle vuoden ikäisille lapsille ja heidän aikuisilleen. Vietetään iltapäivää yhdessä vauva-arkea jakaen. Vauvojen ehdoilla touhuten, laulaen ja loruillen. Kahvia ja pullaa 1 e/aikuinen. Lisätiedot Päivi Romula, paivi.romula@evl.fi, 050 4103863                               

Perhekerhot

Maanantaisin klo 9.30-11. Tammiston perhekerho, Tammistonkatu 29 B, kulku talon takapuolelta.

Tiistaisin klo 9.30-11. Ylästön perhekerho, Lehtikummuntie 2.

Tiistaisin klo 9.30-11. Ristipuron perhekerho, Simonkyläntie 11.                                                    

Perhekerhoissa on yhteistä puuhaa aikuisille ja lapsille. Tarjolla on aamupala 2 €/perhe. Tule silloin kun sinulle sopii, ei ilmoittautumista. Lisätietoja Päivi Romula p. 050 4103863 tai paivi.romula@evl.fi

Pienten paikka

Auki joka päivä aina kun kirkko on auki, Tikkurilan kirkolla, Asematie 12. Voit tulla leikkimään ja tapaamaan muita aikuisia. Lastenohjaajien ollessa paikalla, he viettävät aikaa kanssasi ja ovat apuna lasten toimissa. Ota mukaan eväät tai käytä kahvilapalveluja.

"Pienten paikka", the Place for Families. Open during open hours of the Tikkurila Church 7.30 am to 9pm, address Asematie 12. Welcome to just drop by, meet other parents or to let the children play together! When our  staff are available, they also will help you with child care and spend time with you. You may take your own snacks with you or  use the cafeteria services. 

Lapset istuvat lattialla jotakin kuunnellen ja leikkien.

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksenohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Minulle tärkeintä työssäni on lasten ja perheiden kohtaaminen elämän erilaisissa tilanteissa. Parhaan palautteen saan lapsilta, jotka nään kerhotilanteessa innokkaana touhuamassa. Äidiltä joka huokaisee päivän tapahtumia kohdatessamme sekä nähdessäni perheiden touhuavan tapahtumissa tai hiljentyvän kirkossa. Nämä tilanteet innostavat minua työssäni. Tikkurilan seurakunnassa saan vastuuta ja erilaisia työtehtäviä, jotka innostavat ja antavat minulle uusia näkökulmia työhöni.

Olen lastenohjaajien lähiesimies ja tehtäväni on mahdollistaa lastenohjaajien työn onnistuminen mahdollisimman hyvin. Itse työskentelen hyvin paljon toimistolla. Onneksi tapaan perheitä ja lapsia tapahtumissa ja kirkkohetkissä sekä kerhovierailuillani. Parhaiten minut saa kiinni puhelimella ja sähköpostilla.

Vapaa-aikanani harrastan liikuntaa, marjastusta, kädentaitoja ja maalla puuhaamista. Elämäni helmiä ovat kolme lastenlastani.