Ristipuron kerhohuoneisto / Tikkurilan seurakunta

Ristipuron kerhohuoneisto / Tikkurilan seurakunta

Simonkyläntie 11, A-talo, 01390 Vantaa

Tilan käyttö

Tila on varattavissa lähinnä perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Tilavaraukset

Tikkurilan seurakunnan kaste-, vihki- ja perhejuhlavaraukset ma–pe klo 9–14, p. 09 8306 804. Hautajaisten ja muistotilaisuuden varaukset ma-pe 9-15, p. 09 8306 220.

Tilojen esittelystä voi sopia vahtimestareiden kanssa p. 09 830 6224 (ma-pe 12-17). Tilassa ei ole vahtimestaripalvelua.

Ristipuron kerhohuoneisto juhlatilana

Ristipuron kerhohuoneistossa voidaan järjestää kaste- ja muistotilaisuuksia sekä rippijuhlua ja syntymäpäiväjuhlia. Tilaan sopii samanaikaisesti 35 henkeä.

Varusteet

Tilassa on piano, kastemalja, kynttilänjalkoja ja kukkamaljakkoja. Tilasta löytyy myös hoitoalusta vauvoille. Lapsille on neljä syöttötuolia.

Seurakunnalta voi lainata kastepuvun kastetilaisuuteen.

Keittiö

Keittiössä on jääkaappi, pakastin, astianpesukone, liesi, uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä termoskannuja kahville ja teelle. Käytettävissä on Arabian valkoinen 50 hengen astiasto.

Maksut

Vantaan seurakuntien jäsenille kasteen ja kastekahvien, avioliittoon vihkimisen ja hääjuhlan sekä hautajaisten ja muistotilaisuuden tilavuokra 0 e (6 tuntia). ► Linkki avautuu uudessa välilehdessäKatso muut hinnat tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ristipuron kerhohuoneistossa on kaksi isohkoa huonetta.  Kerhohuoneistossa on myös oma tila lapsille mataline pöytineen ja tuoleineen. Lisäksi kaksi pienempää huonetta on partiolippukunta Erämetsojen käytössä. Ristipuron kerhohuoneisto on pinta-alaltaan 205 neliömetriä.

 

Parkkipaikat

Kerhotilan luona on pysäköintitilaa.

Esteettömyys

  • Esteetön sisäänkäynti
  • Esteetön wc
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Tapahtumat

ti 13.6. klo 9.30 -12.00

Simonkyläntie 11, A-talo, 01390 Vantaa

kesäperhekerho Ristipurossa

Perhekerho jatkuu vielä kesäkuussa!