Naperokerhot

Seurakunnan pienten lasten kerhotoiminnassa 2-vuotiaat lapset pääsevät mukaan omaan kerhoon.

UUTTA! PUUHAKERHO KIVISTÖN KIRKOLLA KEVÄTKAUDELLA 2023

Kevätkaudella 2023 Kivistön kirkolla aloittaa puuhakerho 2,5-5-vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu alkuvaiheessa vain tiistaisin klo 8.30-11.30 - kerhon on tarkoitus kokoontua myös torstaisin klo 8.30-11.30 mikäli saamme avoinna olevan lastenohjaajan paikan täytettyä.

Ilmoittautuminen puuhakerhoon alkaa 3.1. - kerhopaikat vahvistetaan 11.1. Lisätietoja ja tiedustelut 9.1. alkaen varhaiskasvatuksen ohjaaja Johanna Jansik p. 050 561 7280 tai johanna.jansik@evl.fi. Ilmoittaudu tästä

 

NAPEROKERHOT 2022-2023 

Toimintavuoden 2022-2023 aikana naperoryhmiä on kaksi - niistä toinen on Kivistön kirkolla ja toinen Kaivosristissä. Naperokerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kivistön kirkolla kerhopäivä on perjantai - Kaivosristin ryhmä kokoontuu torstaisin. Naperokerho on noin 2-vuotiaiden ensimmäinen oma kerho ja kerhotoiminta on maksutonta. Naperokerhoon voi osallistua yhden tai kahden toimintakauden ajan (syksy+kevät), kunnes lapsi on n. 3-vuotias.  

Naperokerhoihin ilmoittaudutaan sähköisen asiointipalvelun kautta - tarvitset ensimmäisellä kerralla kirjautumiseen verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, voit ilmoittaa lapsesi myös sähköpostitse - yhteystiedot alla.

Uusien naperoiden ilmoittautuminen kevään 2023 toimintaan  - ilmoittaudu tästä

Vahvistamme naperokerhopaikat tammikuun puolessa välissä. Naperokerhojen kevätkausi alkaa viikolla 3 eli 19.1. ja 20.1.

 

Vapaita paikkoja voi tiedustella myös kesken kauden. 

 

Tiedustelut varhaiskasvatuksen ohjaaja Johanna Jansik p. 050 561 7280 tai johanna.jansik@evl.fi

 

Kevätkausi 2023 


Kivistön kirkko (Laavatie 2): Naperokerho perjantaisin klo 9-11

Lastenohjaajina Jenny Nikkanen p. 044 422 0307 ja Satu Vähäkotamäki p. 050 435 6058

                              

Kaivosristin seurakuntatila (Kaivosvoudintie 3): Naperokerho torstaisin klo 9-11

Lastenohjaaja Satu Vähäkotamäki p. 050 435 6058      

 

Naperokerhoja ohjaavat laaja-alaisen lapsi- ja perhetyön tutkinnon suorittaneet lastenohjaajat. 

Naperokerho on pienen ensimmäinen oma kerho, jossa harjoitellaan olemaan ilman omia vanhempia toisten samanikäisten lasten seurassa.

Naperokerhossa leikitään kivoilla leluilla ja harjoitellaan yhteisiä leikkejä sekä lelujen jakamista. Kerhossa myös lauletaan, lorutellaan ja luetaan pienten lempikirjoja. Naperokerhossa tärkeintä on saada touhuta ja leikkiä sekä totutella kerhossa olemiseen.

Naperokerho kokoontuu klo 9-11. Lapselle voi pakata mukaan kerhoon sisätossut, oman vesipullon/mukin sekä vaihtovaatteita ja vaippoja tarpeen mukaan.  

Kerhot osallistuvat erilaisiin seurakunnassa järjestettäviin lapsille suunnattuhin tapahtumiin. Niistä tiedotetaan erikseen kauden aikana.

 

Tiedustelut varhaiskasvatuksen ohjaaja Johanna Jansik p. 050 561 7280 tai johanna.jansik@evl.fi

 

 

Kaksi pientä lasta istuu lattialla leikkimässä.

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Olen ollut seurakuntamme varhaiskasvatuksessa yli 30 vuotta ja työnkuva on vaihdellut laaja-alaisesti tässä vuosien aikana. Ja se juuri onkin pitänyt motivaation yllä, kun on saanut tehdä monia erilaisia asioita. Mm. parisuhde- ja perhetyö pyhäkoulun ja päivähoidon lisäksi, on ollut vastuualueenani, mutta nyt pääpaino on lastenohjaajien lähiesihenkilönä, kasvatuksen tapahtumissa, kaupungin varhaiskasvatuksen yhteyshenkilönä,  ja perhetyön vapaaehtoisissa. Jos kiinnostaa tulla lasten ja perheiden pariin vapaaehtoiseksi tai työharjoitteluun, ole yhteydessä.

Olen myös bibliodraama-, ja arkiretriittiohjaaja, joten voit törmätä minuun hiljaisuuden ja bibliodraaman yhteydessä. Tai tarvitessasi rinnallakulkijaa, olen myös hengellinen ohjaaja.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta