Keikka-apu 

Keikka-apu on kesätauolla. Keikka-apu käynnistyy taas 5.9.

Vantaankosken seurakunnan vapaaehtoisten keikka-apu on kertaluonteista ja maksutonta toimintaa, joka on tarkoitettu yli 65-vuotiaiden Vantaankosken seurakunnan alueella asuvien ikäihmisten kotona asumisen tueksi.

Keikat voivat olla auttamista asioilla esimerkiksi kaupassa, lääkärissä tai apteekissa, apua lomakkeiden täyttämisessä tai ulkoilukaverina. 

Keikka-apu toteutetaan yhteistyössä Vantaan kaupungin Myyrmäen ja Martinlaakson kotihoidon sekä Punaisen Ristin Länsi-Vantaan osaston kanssa. 

 

► Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi tai hae keikka-apuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

Hankekoordinaattori
Vantaankosken seurakunta

Aloitin työni Vantaankosken seurakunnassa syyskuussa 2019. Tällä hetkellä koordinoin Ikä ihmisten hanketta ja osallistun seurakunnan tapahtumatuotantoon sekä vapaaehtoistoiminnan ja seniorityön kehittämiseen. 

Olen koulutukseltani sosionomi (yamk), diakoni ja kulttuurituottaja. Olen työskennellyt aikaisemmin Olarin seurakunnassa yhteisötyöntekijänä ja Pakilan seurakunnassa vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina. Ennen työtäni seurakunnassa olen työskennellyt lastenoikeusjärjestö Planissa sekä Helsingin kaupungilla tapahtumatuotantoon liittyvissä tehtävissä.

Haluan kasvattaa ihmisten osallisuutta seurakunnassa ja vahvistaa yhteisöllisyyttä seurakuntamme alueella yhteistyössä muiden toimijoiden ja asukkaiden kanssa.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori (diakonia)
Vantaankosken seurakunta
Rajatorpantie 8
01600 Vantaa

Olen Nataša Stambej, ja autan ihmisiä, jotka haluavat rakentaa parempaa maailmaa kanssamme - eli seurakuntamme vapaaehtoisia. Jos sinua kiinnostaa tukihenkilötyö, olotilakahvilatyö tai keikkapankkityö, ota yhteyttä. Jos vielä mietit, mitä voisit kanssamme tehdä, ota yhteyttä silloinkin! :)

Vapaaehtoistyö Vantaankosken seurakunnassa