Myyrmäen kirkko muuttaa Virtataloon

Myyrmäen kirkko suljetaan useammaksi vuodeksi peruskorjauksen vuoksi.  Seurakunnan toiminta siirtyy korvaaviin tiloihin kauppakeskus Myyrmannin lähellä sijaitsevaan Virtataloon (entinen Colosseum Business Center).

Virtakirkon osoite on Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa.

Korvaaviin tiloihin Virtataloon tulee kirkkosali, kirkkoherranvirasto, diakonian vastaanottotiloja sekä työhuoneita ja kokoustiloja. Uuden kirkon nimi on Myyrmäen Virtakirkko. Virtakirkossa voidaan järjestää normaalisti jumalanpalveluksia, häitä ja kastetilaisuuksia.

Myyrmäen kirkolla toimiva iltapäiväkerho ei muuta Virtataloon, vaan iltapäiväkerholle rakennetaan kirkon pihaan toimintatilat konteista. Vantaan kaupungin kanssa solmitun iltapäiväkerhosopimuksen mukaan seurakunta on sitoutunut järjestämään iltapäiväkerhotoimintaa juuri tällä alueella. Päiväkerhot toimivat myös konteissa. Myös muuta lasten ja perheiden toimintaa voidaan järjestää konteissa.

Myyrmäen kirkossa Uomatiellä pidetään viimeinen messu tuhkakeskiviikkona 6.3.2019 klo 18. Myyrmäen Virtakirkossa järjestetään avajaisjumalanpalvelus ja avoimet ovet seuraavana sunnuntaina 10.3. klo 10.

Seurakunnan toiminta jatkuu Virtakirkon tiloissa pääasiallisesti 11.3. alkaen. Kirkkoherranvirasto on avoinna 11.3. alkaen ma-pe klo 9-15. Ensimmäinen diakoniapäivystys Virtakirkossa on ti 12.3. klo 14-16.

Myyrmäen Virtakirkko sijaitsee Virtatalon ensimmäisessä kerroksessa.

 

Lähestymiskartta ja pysäköintialueet

Virtakirkon tilat ja sisäänkäynnit

Tiloihin on kolme sisäänkäyntiä

  • Virtatalon pääovesta Rajatorpantien puolelta. Esteetön kulku on Rajatorpantieltä Kilterinkaarelle kääntyen ja siitä Virtatalon pääovelle.
  • Kilterinkaarelta (portaat)
  • Rajatorpantieltä Lasten ja nuorten tilan sisäänkäynti (avoinna vain tiettyjen tilaisuuksien aikana, esim. koululaisten kerhot, nuortenillat ja isoskoulutus, portaat)

 

Pysäköinti

  • Rajatorpantien puolella on kaksi paikoitusaluetta. Pääsisäänkäyntiä lähempänä olevat paikat ovat 2 tunnin kiekkopaikkoja. Kauempana pääsisäänkäynnistä olevilla paikoilla saa pysäköidä 4 tuntia pysäköintikiekolla. Molemmille pysäköintialueille ajetaan kääntymällä Rajatorpantieltä Kilterinkaarelle ja heti vasemmalle.
  • Kilterinkaaren varrella on 4 tunnin kiekkopaikkoja.
  • Lähietäisyydellä on myös muita pysäköintialueita.

 

Video: Näin saavut Virtakirkkoon pääovesta (esteetön)

 

 

Video: Näin saavut Virtakirkkoon autolla Kilterinkaaren kautta

 

Myyrmäen Virtatalon pääsisäänkäynti
Myyrmäen Virtatalon pääsisäänkäynti