Lastenkirkko

Jumalanpalveluksiin voi osallistua kirkossa 1.6. alkaen. Myyrmäen Virtakirkossa jumalanpalvelus järjestetään sunnuntaisin klo 10. Jumalanpalvelus välitetään myös verkossa ja sitä voi seurata www.vantaankoskenseurakunta.fi-sivun kautta. Seuraa tietoja verkkosivullamme ja Kirkko ja kaupunki -lehden kesänumerossa (ilmestynyt 28.5.). Tervetuloa!

Pienryhmien toiminta on tauolla kesän ajan. Tilanne päivitetään elokuussa.

Seuraa tietoja verkkosivullamme www.vantaankoskenseurakunta.fi ja elämää somessa:

  • Facebook: Vantaankosken seurakunta, Vantaankosken perheet ja Kivistön kirkko
  • Instagram: @vantaankoskensrk, @kivistonkirkko ja nuorten @alfrednorsu
  • Twitter: @Vantaankoskisrk

 

Suloista ja siunattua suvea!

------------------------------

Lastenkirkko on lasten oma kirkkohetki. Se tarjoaa pyhän kohtaamisen, hiljentymistä, Raamatun kertomuksia, laulua, leikkiä ja muuta toimintaa. Alle 4-vuotiaille toivotaan aikuinen mukaan. Lastenkirkkoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä se maksa mitään. Vihertien asukaspuistossa pidetään lastenkirkko syys- ja kevätkausina kerran kuussa maanantaisin.

 

SYKSY 2020

Lastenkirkkohetket päivitetään tänne elokuun aikana.

Lastenkirkko (pyhäkoulu) on lasten oma kirkkohetki, jota vietetään leikkien, laulaen, liikkuen ja hiljentyen sekä Raamattuun ikätasoisesti tutustuen. Joskus myös askarrellen. Alle 4-vuotiaalle toivotaan huoltaja mukaan. Lastenkirkkoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Vihertien asukaspuisto, Vihertie 56 d (kerran kuussa) TAUOLLA

Kirkkohetki toteutetaan ulkona. 

POP UP - lastenkirkko (pyhäkoulu) Myyrmäen Virtakirkolla, Rajatorpantie 8

Toiminnallinen lasten kirkkohetki, jossa osallistujat saavat vaikuttaa, millainen pyhäkoulusta milloinkin rakentuu. Lastenkirkon menun vaihtoehdot ovat: musiikki-, liikkuva- tai kuvispyhis.

POP UP- lastenkirkon saatat nähdä myös eri tapahtumien yhteydessä.

 

Tiedustelut Helena Fyhr p. 050 380 6500

Lastenkirkon ohjaajina toimivat vapaaehtoiset ja seurakunnan työntekijät.

                                                                                                                           
 

                                                                                                                                     
KIRJEPYHÄKOULU

- tilaa pyhäkoulu kotiisi!


Kirjepyhäkouluun voi liittyä milloin vain - ei maksa mitään.

Kun liityt kirjepyhäkoulun jäseneksi, saat kotiisi pyhäkoulukirjeen ainakin kuusi kertaa vuodessa.

Kirjepyhäkoulu on suunnattu jo lukemaan osaaville lapsille, mutta yhdessä vanhempien kanssa pienemmätkin voivat olla jäsenenä. Kirjeessä tulee Lastenkirkon Päkän puuhat-lehti, kuukauden teemaan liittyvä Raamatun teksti ja sen syventämistä. Lisäksi mukana on aiheeseen liittyvää erilaista puuhaa, esimerkiksi askartelua. Kirjepyhistä kirjoittaa tällä hetkellä lastenohjaajamme Mira Nattari-Jokisalo.

Kirjepyhäkoulun jäsenellä tulee olla vanhempien lupa jäsenyyteen.

Ensimmäisessä kirjeessä kerrotaan mm. mikä pyhäkoulu on, mitä elementtejä pyhäkouluun kuuluu ja miten sitä voi pitää kotonakin. Osallistumistarroja saat kirjeiden mukana. 

Kirjepyhäkouluun pääsee mukaan ottamalla yhteyttä varhaiskasvatuksen sihteeriin: helena.fyhr@evl.fi tai 050 3806500/Helena Fyhr. Kerro ilmoittautuessasi lapsen/lasten etu- ja sukunimi, osoite sekä syntymäaika. Lisäksi tarvitaan huoltajan yhteystiedot (nimi, sähköposti, puhelin).

Opettajaksi pyhäkouluun?
Lähde rohkeasti mukaan toimintaamme. Pyhäkoulua voi pitää myös parin kanssa. Annamme koulutusta ja tukea - yksin ei tarvitse olla. Pyhäkoulunopettajan tulee olla konfirmoitu ja kuulua evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Ota yhteyttä varhaiskasvatuksen sihteeriin Helena Fyhr p.050 3806500 tai helena.fyhr(at)evl.fi

Sininen lippu, jossa lukee pyhäkoulu ja on piirretty lammas.
Varhaiskasvatuksen sihteeri
Vantaankosken seurakunta

Olen ollut seurakuntamme varhaiskasvatuksessa jo yli 30 vuotta ja työnkuva on vaihdellut laaja-alaisesti tässä vuosien aikana. Ja se juuri onkin pitänyt motivaation yllä, kun on saanut tehdä monia erilaisia asioita. Mm. parisuhde- ja perhetyö pyhäkoulun ja päivähoidon lisäksi, on ollut vastuualueenani, mutta nyt pääpaino on pyhäkoulutyössä ja päivähoidon yhteyshenkilönä sekä varhaiskasvatuksen vapaaehtoisissa (kerhomummot, varaisovanhemmat, pyhäkoulun ohjaajat, tapahtumat). Jos kiinnostaa tulla lasten ja perheiden pariin vapaaehtoiseksi, ole yhteydessä.

Olen myös bibliodraama- ja arkiretriittiohjaaja, joten voit törmätä minuun hiljaisuuden ja bibliodraaman yhteydessä. Ja joskus myös Israelilaisten tanssien pyörteissä.