Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen, saarnaamaan Herran otollista vuotta.
Luuk.4: 18-19

Nimikkolähetyskohteemme maailmalla

Seurakuntana toimimme rohkeasti yksinäisyyttä vastaan, välitämme sanoman toivosta erilaisten elämäntilanteiden keskelle ja olemme avoimia kaikenikäisille tulla mukaan ja osallistua.

Tämä tahto ja työn perusta ohjaa meitä myös tukiessamme  ihmisiä, joita emme voi ehkä käsin koskettaa, mutta voimme rukouksessa muistaa ja taloudellisesti tukea kirkomme lähetysjärjestöjen työkumppaneina.

Suomen Lähetysseuran kumppanina tuemme Shalhevetyah-keskuksessa tehtävää seurakuntatyötä Jerusalemissa. Keskus tarjoaa kokoontumispaikan kaikille kansallisesta identiteetistä ja uskonnollisesta tai etnisestä taustasta riippumatta.

Suomen Lähetysseuran kumppanina tuemme lisäksi heikoimmassa asemassa olevien mm. dalitien eli kastittomien sekä vammaisten lasten ja nuorten parissa tehtävää työstä Forward looking -kansalaisjärjestön kautta Nepalissa

Suomen Lähetysseuran kumppanina tuemme teologien koulutusta Yunnanin teologisessa seminaarissa Kiinassa.

Pipliaseuran työn kautta tuemme Lähi-idän raamattutyötä Irakissa. 

Medialähetys Sanansaattajien kumppanina tuemme kristillisten radio-ohjelmien tuottamista Intiassa Gujaratin alueella erityisesti gamitin ja dhodian kieliä puhuville vähemmistöille. Voit lukea radio-ohjelmia kuunnelleiden ihmisten koskettavia tarinoita tästä.

Lähetysyhdistys Kylväjän kautta tuemme urheiluharrastusmahdollisuuksia ja urheilutapahtumia Mongoliassa heille, joilla niitä ei muutoin olisi. Lue lisää

 

Yhteistyökumppanimme,
kirkon lähetysjärjestöt

Suomen Lähetysseura
Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys
Lähetysyhdistys Kylväjä
Medialähetys Sanansaattajat
Suomen Pipliaseura

YouTube-video