Aikuisten pienryhmät

Oletko kiinnostunut Raamatun tutkiskelusta tai haluaisitko keskustella ihan vain vapaasti ja nauttia yhdessäolosta toisten kanssa? Vantaankosken seurakunnalla on tarjolla monenlaisia ryhmiä, joista toivomme sinun löytävän omasi. Aikuisille on suunnattu niin raamattupiirejä kuin keskustelu- ja lukupiirit sekä esimerkiksi saunapiiri.

Tule avoimin mielin mukaan tutustumaan toimintaamme ja toisiin ihmisiin!

Kaikki piirit ja toiminnot ovat kaikille avoimia ja ryhmiin voi tulla juuri omana itsenään sen enempää jännittämättä. Valikosta voit katsella tietoa erilaisista tiloissamme kokoontuvista ryhmistä. Tule rohkeasti mukaan!

                             

PIENPIIREISTÄ VOIT TIEDUSTELLA
Aikuistyön pastori Pirkko Järvinen puh. 050 438 7858, pirkko.jarvinen (at) evl.fi

Aikuistyön työalasihteeri Susanna Monni
puh. 050 300 7634
 

Aikuistyön toimiston käyntiosoite: Uomatie 1, 01600 VANTAA
Postiosoite: PL 13, 01601 VANTAA

Aikuistyön sihteeri
Vantaankosken seurakunta

Olen Susanna Monni, alanvaihtaja, joka on opiskellut teologiaa aikuisena. Aiemmin olen tehnyt töitä kestävä kehitys- ja yritysvastuuasioiden parissa.  

Kestävä kehitys ja hengellisyys eivät ole mielestäni kaukana toisistaan: molemmissa pyritään rakentamaan parempaa maailmaa ja luomaan toivoa tulevasta.

Sydäntäni lähellä on yhdessä tekeminen: haluan olla mahdollistaja ja tarvittaessa sparraaja. Autan Vantaankosken seurakunnassa vapaaehtoisia aikuistyön sihteerin toimesta käsin.