Uutislistaukseen

Turvallinen jouluvietto kaikille Vantaan seurakunnissa

Koronarajoituksia otetaan käyttöön tilaisuuskohtaisesti. Tilaisuuksissa on vahva maskisuositus.

Kuvassa täysi kirkko adventtina.

Kauneimpia joululauluja pääsee laulamaan koronapassilla tai ilman tilaisuudesta riippuen. Kuva: Marianna Siitonen

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ja Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli ovat 18.11.2021 antaneet uusia ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiksi. Ohjeet koskevat joulun alusajan sisätiloissa järjestettäviä tilaisuuksia, erityisesti Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuuksia. 

Rajoitukset eivät koske jumalanpalveluselämää ja hartauksia, eli messuja, hartauksia, kerhoja tai toimituksia kuten kasteita, vihkimisiä ja hautaan siunaamisia. Rajoitukset eivät myöskään koske konsertteja ja esityksiä, kun kaikille on istumapaikat. 

Rajoitukset koskevat erityisesti Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuuksia. Vantaan seurakunnissa tulee voimaan kaksi käytäntöä. Osaan tilaisuuksista pääsee koronapassilla, jolloin tilaisuuden henkilömäärää ei ole rajoitettu. Jos tilaisuuteen ei edellytetä koronapassia, tilaisuuden henkilömäärä on rajattu puoleen. Joihinkin tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoa ajantasaisista ohjeista koronaohje-sivultamme.

Kunkin Kauneimmat joululaulut -tilaisuuden käytännön voi tarkistaa verkkosivujemme tapahtumakalenterista kirkkovantaalla.fi sekä vantaajoulu.fi -sivuilta

Rajoitukset ovat voimassa 25.11.-24.12. Ohjeet seurakunnille Helsingin hiippakunnan verkkosivuilla.

Kaikissa tilaisuuksissamme on vahva maskisuositus. 

Tehdään yhdessä kohtaamisista turvallisia.  

Lämpimästi tervetuloa joulunviettoon ja tilaisuuksiimme Vantaan seurakunnissa! 

 

Uutista täydennetty 24.11. vahvalla maskisuosituksella.

19.11.2021 16.11