Uutislistaukseen

Tuomo Kahenvirta henkilökuva.

Tuomo Kahenvirta aluekeskusrekisterin johtajaksi

24.3.2021 19.46

Vantaan seitsemän seurakunnan lisäksi aluekeskusrekisterissä palvellaan Keravan, Tuusulan, Pukkilan, Askolan, Agricolan suomalainen, Porvoon suomalainen ja Nurmijärven seurakuntien jäsenistöä.

Vantaan seurakuntien uudeksi aluekeskusrekisterin johtajaksi valittiin Tuomo Kahenvirta. Yhteinen kirkkoneuvosto valitsi hänet kokouksessaan 24.3.2021. 

Aluekeskusrekisterin johtajan tehtävänä on keskusrekisteripalveluiden toiminnan johtaminen ja kehittäminen. Työtehtäviin kuuluu yhteistyön
organisointi aluekeskusrekisteriin kuuluvien seurakuntien kanssa, joita on Vantaan seitsemän seurakunnan lisäksi Keravan, Tuusulan, Pukkilan, Askolan,
Agricolan suomalainen, Porvoon suomalainen ja Nurmijärven seurakunnat.

Aluekeskusrekisterin tehtäviin kuuluvat jäsentietopalvelu, kirkonkirjojenpito sekä aluekeskusrekisterin asiakaspalvelu ja seurakuntien neuvontatehtävät. 

Tuomo Kahenvirta siirtyy aluekeskusrekisteriin Hakunilan seurakunnan seurakuntapastorin virasta. Hän on hoitanut aluekeskusrekisterin johtajan tehtävää (vt.) alkuvuodesta 2021.

-Käyn tähän työhön hyvin motivoituneena, näen sen tärkeänä ja innostavana kirkon palvelutehtävänä. Työhön liittyy monia laajoja kokonaisuuksia, runsaasti yksittäisiä kohtaamisia ihmisten kanssa ja erinomainen työporukka, jonka kanssa tehtävää saan olla tekemässä. Olen hyvin iloin siitä, että saan olla tällä paikalla, kommentoi valintaansa tuoreeltaan Tuomo Kahenvirta.