Uutislistaukseen

Vantaan seurakuntayhtymän palvelukeskukseen haetaan johtajaa

Vantaan seurakuntayhtymän palvelukeskuksen johtajan virka on laitettu hakuun. Palvelukeskuksen johtajan virka täytetään nimikkeellä yhtymän johtaja.
Piirroskuva, jossa kolme ihmistä seisomassa vierekkäin.

Vantaan seurakuntien yhteinen kirkkoneuvosto on 2.10. päättänyt, että virka laitetaan avoimeen hakuun heti.

Haku on alkanut torstaina 3.10. Hakuaika päättyy ma 21.10.

Vantaan seurakuntien yhteinen kirkkovaltuusto päättää valinnasta joulukuussa. Uusi johtaja aloittaa virassaan 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Vantaan seitsemän seurakuntaa muodostavat seurakuntayhtymän. Osa seurakuntien toiminnoista hoidetaan yhteisessä palvelukeskuksessa, joka vastaa mm. seurakuntien taloudesta, kiinteistöistä, hautausmaista ja tietyistä koko kaupungin alueella tarjottavista seurakuntien palveluista.

Yhtymän johtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää Vantaan seurakuntien yhteisiä palveluita ja seurakuntayhtymän hallintoa. Johtaja vastaa myös mm. strategiaprosesseista ja sidosryhmäsuhteista. Hänen esimiehenään toimii yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, Tikkurilan seurakunnan kirkkoherra Janne Silvast.

Vantaalla on seitsemän evankelis-luterilaista seurakuntaa, joita johtavat kunkin seurakunnan kirkkoherrat. 

Yhtymän johtajan virkaa on hoidettu sijaisjärjestelyllä edellisen johtajan Juha Tuohimäen siirryttyä Helsingin seurakuntien palvelukseen ja irtisanouduttua.

Yhtymän johtajan viran työpaikkailmoitus Oikotie-palvelussaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

3.10.2019 14.14