Uutislistaukseen

Kuvassa jääkiekkoilija Tuomo Ruutu ja ratakelaaja Toni Piispanen. Toni Piispanen istuu pyörätuolissa. Hänen... Jääkiekkoilija Tuomo Ruutu ja ratakelaaja Toni Piispanen kannustavat kaikkia liikkumaan.

Viikonloppuna kävellään kehitysmaiden naisille ammatteja

12.9.2019 11.41

Kävele Naiselle Ammatti -kävelytapahtuma liikuttaa viikonloppuna 14.–15.9. tuhansia osallistujia valtakunnallisesti. Vantaalla voi lähteä liikkeelle hyvän asian puolesta Myyrmäessä, Hakunilassa ja Korsossa.

Tänä vuonna Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumat tulevat 10 vuoden ikään. Tapahtumiin osallistuvien kävelijöiden lahjoituksilla ja osallistumismaksuilla tuetaan naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä.

Myyrmäessä lauantaina 14.9. mukana kaupunginjohtaja ja paralympiavoittaja

Myyrmäessä Kävele naiselle tapahtuma järjestetään lauantaina 14.9. klo 12–15. Liikkeelle lähdetään Myyrmäen Jäähallin edestä (Raappavuorentie 10, 01600 Vantaa). Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen avaa tapahtuman klo 12, minkä jälkeen on kuntosali Fressin lämmittelyjumppa ja lenkille lähtö.

Mukana lenkillä on ratakelauksen paralympiavoittaja Toni Piispanen.

Osallistumismaksu on 20 e. Lenkin jälkeen osallistujat saavat mehut  ja leivonnaiset.

Kävelijöille, kelaajille ja rollaattorilla liikkujille sopiva reitti kulkee kävelyteitä pitkin Pellaksen läpi Varistonniitylle ja takaisin.  Kukin voi kulkea itselleen sopivan matkan.

Lue lisää Myyrmäen tapahtumastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Hakunilassa sunnuntaikävelyllä 15.9. pääsee katsomaan veistostaidetta

Hakunilassa kävellään sunnuntaina 15.9. Lähtö on klo 14.30 Hakunilan kirkolta. Kävely suuntautuu Nissbackan kartanon veistospuistoon, jossa tutustutaan kuvanveistäjä Laila Pullisen ainutlaatuisiin teoksiin. Esittelyn jälkeen palataan kirkolle, jossa on n. klo 16.30 tarjolla kasvissosekeitto ja yhteinen päätöshartaus.

Kuljettavan matkan kokonaispituus n. 5 km. Vapaaehtoisen lahjoituksen voi antaa etukäteen netissä Naisten pankin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai kävelyn yhteydessä paikan päällä.
 
 

Korsossa kierretään Ankkapuistossa sunnuntaina 15.9.

Korson Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman lähtö on Korson seurakuntakeskuksesta sunnuntaina 15.9. klo 13. Reitti kulkee Ankkapuistossa noin 1,5 kilometrin mittaisen lenkin. Halutessaan lenkin voi kävellä useampaan kertaan. Seurakuntakeskuksen sisäpihalla on oheisohjelmaa, arpajaiset sekä myynnissä kahvia ja makkaraa.

Kävelyn ilmoittautumislahjoitus on aikuisilta 10 euroa. Alle 17-vuotiaat lapset kävelevät ilmaiseksi.

Lue lisää Korson tapahtumastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Lue lisää Naisten Pankista