Uutislistaukseen

Kummipaiva-Fadderdagen_merkki (1)_XL.png Kummipäivä

Kummipäivä tuo kesän

21.5.2019 15.00

Kummilapset ja kummit seikkailevat pääkaupunkiseudulla sunnuntaina 2.6.

Kesäloma alkaa Kummipäivästä! Kummipäivä on lasten ja kummien ikioma seikkailupäivä. Tarjolla on monipuolisesti hauskaa tekemistä eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Kummipäivää voi viettää esimerkiksi merellisessä Mustasaaressa, ötökkäsafarilla Katrinebergin kartanossa, tai seikkaillen SuperParkissa. Kummin kanssa voi lähteä myös tutustumisretkelle Helsinki-Vantaan lentokentälle, karkkitehtaalle Fazerin vierailukeskukseen, Kalasataman Kiipeilyareenalle tai ihmettelemään SeaLifen merenalaista maailmaa.

– Kummius on elinikäinen ystävyys-suhde ja kunniatehtävä, tätä halutaan nostaa esiin kutsumalla kaikki kummit ja kummilapset mukaan viettämään päivää. Olemme halunneet ottaa mukaan paljon erilaisia kohteita, jotta, mahdollisimman eri-ikäiset pääsevät mukaan, kertoo kehittämistoiminnan suunnittelija Johanna Pohjantaival Vantaan seurakunnista.

Vantaalta alkunsa saanut Kummipäivä on tänä vuonna laajentunut valtakunnalliseksi. Pääkaupunkiseudulla seurakunnat tarjoavat yhteistyökumppaneidensa kanssa Kummipäivänä tarjouksia ja tempauksia kummeille ja kummilapsille yhteensä 14 eri kohteessa.

Kummipäivä sunnuntaina 2.6. Helsingissä,  Espoossa ja Vantaalla.

Lisätietoja: