Uutislistaukseen

Ilmoittaudu nyt koululaisten kesätoimintaan

Ilmoittautuminen koululaisten kesätoimintaan on käynnissä. Tarjolla on kaksi leiriä pääkaupunkiseudun ulkopuolella sekä kesäkuussa arkipäivisin klo 9-15 toimivat päiväleirit, joille 1.-2.-luokkalaiset voivat tulla viettämään kesälomapäiviä.
Kesätoimintaa koululaisille -teksti ja värikäs akvarellitausta

KOULULAISTEN KESÄLEIRI "Ilon pisaroita"
Räyskälän suuri huvila, Loppi 3.-5.6.2019

Ohjelmassa ulkoilua, pelejä ja leikkejä, saunomista, uimista ja hartaushetkiä. Hinta 65e/lapsi, sisältäen kuljetukset ja täysihoidon.

Lisätiedot: nuorisotyönohjaaja Outi Kivistö p. 050 381 6303.

Ilmoittautuminen: www.vantaanseurakunnat.fi/vantaankosken-seurakunta/koululaiset/koululaisten-retket-ja-leirit

 

PIENTEN KOULULAISTEN PÄIVÄLEIRIT 1.–2.-LUOKKALAISILLE

3.-19.6.2019 Kivistön kirkolla (Laavatie 2), Vantaanlaakson kerhotilassa (Naapurinkuja 2), Kaivosristissä (Kaivosvoudintie 3)

Päiväleirit pienille koululaisille kokoontuvat arkisin klo 9-15.

Luvassa on mukavaa, monipuolista puuhaa (askartelua, pelejä, leikkejä, ulkoilua) ja retkiä lähialueella. Hintaan sisältyy lämmin lounas.

Päiväleirin hinta on 50e/viikko (vko 23-24) ja 30e (vko 25). Koko ajalta päiväleirimaksu on 130e. Toimintaan voi ilmoittautua koko ajalle tai yksittäisille viikoille. Mikäli vapaita paikkoja ilmoittautumisajan jälkeen vielä on, niin on mahdollista ilmoittautua myös yksittäisiin päiviin (10e/päivä). päiväleireille voi kuitenkin ilmoittautua toukokuun loppuun.

Lisätietoja Johanna Jansik p. 050 561 7280.

Ilmoittaudu leireille: www.vantaanseurakunnat.fi/vantaankosken-seurakunta/lapset-ja-perheet/kesatoiminta-koululaisille-ja-perheilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

PISARA Suurleiri Partaharjulla Pieksämäellä 24.-29.7.2019

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista. Yöt nautitaan unesta teltoissa. Vantaalaiset lähtevät Partaharjulle yhdellä porukalla ja siksi leirille matkustetaankin yhteisellä bussilla. Leirin hinta on 80€/osallistuja. Leirimaksu sisältää bussikuljetuksen, leirin ohjelman ja seuraavat leirillä tapahtuvat ruokailut: aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat. Leirimaksu ei sisällä bussimatkalla tapahtuvia ruokailuita eikä leirillä välipaloja.

Lisätiedot Nina Häkkinen 050 572 2118.

Ilmoittautuminen: www.vantaanseurakunnat.fi/vantaankosken-seurakunta/koululaiset/koululaisten-retket-ja-leirit

26.4.2019 11.00