Vantaan hautausmaille haetaan kesätyöntekijöitä

14.1.2019 09.05

Kottikärryt ja harava

Hakemukset tulee jättää viimeistään 25.2.

 

Monen nuoren työura on alkanut kesätöistä hautausmailla. Nyt on jälleen se aika vuodesta, kun kesätyöpaikkoja on tarjolla.

Vantaan seurakuntien hautausmaille otetaan 34 kesätyöntekijää, joista kuusi voi olla 16–17-vuotiaita. Hautausmailla on paljon konetöitä ja niitä voivat tehdä vain täysi-ikäiset. Aiempi viher- ja puutarha-alan kokemus tai harrastus on eduksi.

Kesätyöntekijät huolehtivat Vantaan seurakuntien hautausmaista Ruskeasannalla ja Pyhän Laurin kirkon vieressä sijaitsevalla Helsingin pitäjän hautausmaalla. Ruskeasannan työntekijät huolehtivat myös pienemmistä Hämeenkylän ja Korson hautausmaista.

- Vantaan seurakuntien hautausmailla on ollut ahkeria ja työstään pitäviä työntekijöitä. Palautekyselyiden mukaan työssä on viihdytty ja työilmapiiri on hyvä. Työhön saa kattavan perehdytyksen ja yhteistyö on sujunut mukavasti, kertoo hautaustoimen päällikkö Minna Aho.

"Teillä on ollut mahtava työskennellä, ilmapiiri on ollut mukava ja mukaansa tempaava, joka on tehnyt töiden teosta vielä mukavampaa. Töihin on mukava tulla. Apua ja neuvoja saa tarpeen tullen kysyä tietäen, että vastaus tulee olemaan aiheellinen ja rohkaiseva", sanotaan eräässä palautteessa.

► Hakemusten tulee olla perillä viimeistään maanantaina 25.2. klo 16.00.

« Uutislistaukseen