Uutislistaukseen

Rekrytointi: viestintäsuunnittelija Hakunilan seurakuntaan

Jätä hakemus viimeistään ma 2.10.2023.

Kivikirkko vehreässä ympäristössä aurinkoisella, puolipilvisellä säällä.

Tule töihin Hakunilaan! Hakunilan seurakunta on ilon ja toivon yhteisö itäisellä Vantaalla. Jäseniä seurakunnassa on noin 12 500 ja työntekijöitä 24. Olemme osa Vantaan seurakuntayhtymää. Etsimme viestintäsuunnittelijaa vastaamaan seurakunnan hallinnosta ja viestinnästä.
Viestintäsuunnittelija vastaa yhdessä kirkkoherran kanssa seurakunnan ulkoisesta viestinnästä ja työyhteisöviestinnästä sekä hallinnon kokonaisuudesta. Tärkeimpiä hallinnon tehtäviä ovat henkilöstöhallinnon hoitaminen yhdessä seurakuntayhtymän henkilöstöpalveluiden kanssa, seurakuntaneuvoston sihteerin tehtävät sekä kirkkoherran viranhaltijapäätösten valmistelu. Viestintäsuunnittelija on kirkkoherranvirastossa toimistosihteerin esihenkilö.

Odotamme soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, seurakuntahallinnon tuntemusta tai halua tutustua siihen, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja rohkeutta tehdä päätöksiä, sekä valmiuksia hoitaa tuloksekkaasti seurakunnan viestintää. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua palvella sekä työyhteisöä että alueemme ihmisiä. Eduksi lasketaan kyky viestiä myös muilla kielillä kuin suomeksi.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 503 mukaan, peruspalkka on 3104,91 €/kk. Lisäksi aiempaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää voidaan maksaa 100366 euroa kuukaudessa.

Viikoittainen työaika on 36 tuntia 15 minuuttia. Palvelussuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Virkaan haetaan KirkkoRekryn kautta 18.9.2.10. Jätä sähköinen hakemus osoitteessa www.kirkkorekry.fi. Haastattelut Hakunilan kirkolla ma 9.10. alk. klo 17.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. kirkkoherra Tiina Palmu, p. 050 356 5715.

18.9.2023 14.59