Uutislistaukseen

Koko perhe pääsee juhlistamaan vappua Tikkurilan kirkolla

Vapunpäivänä maanantaina 1.5. klo 10 – 14 Tikkurilan kirkolla (Asematie 12 a) vietetään koko perheen vappua. 

Taikuri ja ilmapalloja sekä serpentiiniä.

- Tilaisuus sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin. Perheen pienimmille on kasvomaalausta, ongintaa ja poppareita. Taikuri Jari esiintyy kello 10.30 ja 12.30 sekä taiteilee lapsille ilmapalloeläimiä, kertoo Tikkurilan seurakunnan lähetystyön ja kansainvälisen työn sihteeri Mari Chaulagai.

Kello 10 ohjelmassa on yhteislaulutilaisuus keväisine lauluineen. Tapahtuman ajan kirkolla palvelee vappukahvio, josta voi ostaa vaikkapa itse tehtyä simaa. Keittolounas on myytävänä kello 11 - 12.30,

Vapputapahtuma kirkolla sai viime vuonna hyvää palautetta ja kävijät löysivät sen silloin hyvin.

- Jos liikkuu vapunpäivänä torilla ja markkinoilla Tikkurilassa, niin voi poiketa samalla kirkkoon vaikkapa lounaalle, Chaulagai vinkkaa.

Tapahtuman tuotto menee seurakunnan kansainvälisiin avustuskohteisiin lähetystyön kautta.  Maksuna tapahtumassa käyvät käteinen, pankkikortti ja MobilePay. 

Kartanonkoskellakin juhlitaan vapunpäivänä 

Tikkurilan seurakunta on vapunpäivänä mukana myös MLL Aviapoliksen perinteisessä lapsiperheiden vapputapahtumassa Kartanonkoskella Kartanonkosken koulun piha-alueella kello 10-12.

Tapahtumaa järjestävät MLL Aviapoliksen kanssa yhteistyössä seurakunnan lisäksi Pakkalan Palloseura, Ylästön kotiseutuyhdistys, Tallijengi ja Kartanonkosken koulun tukioppilaat. Tilaisuuden ohjelmassa on Kartanon laulun esitys, ponitalutusta, keppihevosrata, kasvomaalausta, ongintaa, onnenpyörä, pinssipiste, liikuntaa, makkaramyyntiä ja buffet.   

19.4.2023 12.56