Uutislistaukseen

Walk in -terapia alkaa Tikkurilan kirkolla

Ensi viikolla Tikkurilan kirkolla käynnistyy nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu walk in -terapia.

Walk in tikkurila instamainos (1).png

Palvelun tarjoavat lyhytterapeuttiopiskelijat yhdessä Tikkurilan seurakunnan kanssa. Terapiapalveluiden tarpeesta ja niiden riittämättömyydestä on puhuttu paljon, ja walk in- terapialla pyritään osaltaan helpottamaan tilannetta. Walk in -terapian toteutusta on mahdollistettu Elastisen Tikkurilan kirkossa taannoin pitämän konsertin tuotoilla. 

- Toivomme, että tällä voidaan tarjota matalan kynnyksen apua, kun tiedetään, että tarvetta mielenterveyspalveluille on paljon. Jollakin yksikin kerta ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa voi auttaa oman elämäntilanteen hallinnassa, vastaava nuorisotyönohjaaja Sirpa Rosenberg Tikkurilan seurakunnasta sanoo.

16 - 29-vuotiaille tarkoitettuun ratkaisukeskeiseen terapiaan ei tarvita ajanvarausta tai lähetettä. Terapiaa järjestetään ajalla 10.11.2022 - 17.12.2022 torstaisin kello 16 - 19 ja lauantaisin kello 13 - 16. Ilmoittautuminen Tikkurilan kirkon (Asematie 12 a) palvelutiskillä, josta ohjataan eteenpäin. Halutessasi voit varata terapia-ajan myös etukäteen tämän linkin kautta. 

Haluatko kysyä lisää walk in -terapiasta? Voit ottaa yhteyttä Tikkurilan seurakunnan vastaavaan nuorisotyönohjaajaan Sirpa Rosenbergiin sirpa.rosenberg@evl.fi puh. 050 369 3528.

3.11.2022 12.44