Kerhoja koululaisille

Kerhomme ovat vapaaehtoisten nuorten ohjaamia ja ne ovat ilmaisia. Kerhossa pääsee leikkimään, pelailemaan pelejä, leipomaan ja askartelemaan - ja tietysti tutustumaan uusiin kavereihin! 

Tervetuloa mukaan kerhoon!

Lisätietoja kerhoista voi kysyä Merja Rantalalta p. 050 526 9401 (etunimi.sukunimi @ evl.fi).

Retkien, leirien ja muiden tapahtumien ilmoittautumiset täältä

 

 

Koululaisten kerhot alkavat viikolla 3.

Kerhot jatkuvat tammikuussa viikolla 3 (14.1. alkaen). Hiihtolomaviikolla 8 on kerhotauko, ja kerhokausi päättyy pääsiäiseen viikolla 15. Uusia kerholaisia otetaan mukaan erityisesti Tammiston ja Ristipuron 10-14-vuotiaiden kerhoihin!

Lauantaikerhoja kerran kuussa keväällä 2019!

Lauantaikerhopäivä 7 - 12-vuotiaille klo 10 - 13. Luvassa mukavaa puuhaa sisällä ja ulkona sekä ruoanlaittoa ja yhdessä lounastamista. Lauantaikerho on myöskin ilmainen osallistujilleen. Kerhoja toteutetaan seuraavanlaisesti:
12.1. Tikkurilassa, Vernissakatu 4
2.2. Kartanonkosken kerhohuoneella, Hagelstamintie 20A
9.3. Tikkurilassa, Vernissakatu 4
13.4. Kartanonkosken kerhohuoneella, Hagelstamintie 20A

Tervetuloa yhteen tai kaikkiin neljään! Ilmoittaudu mukaan täältä!

Ilolan seurakuntatalo

Maanantaisin klo 17.30 - 19.30 Puuhakokkiskerho 7 - 12-vuotiaille. Kerhossa leivotaan, kokkaillaan, askarrellaan, leikitään ja pelaillaan pelejä.

Kerho on täynnä!

Ristipuron kerhohuoneisto

Tiistaisin klo 17:30-19:30 Kuvispuuhiskokkis 7-10 vuotiaille. Kerhossa kuvataiteillaan, askarrellaan, leikitään, leivotaan, kokkaillaan ja pelaillaan pelejä.

Kerho on täynnä!

Ristipuron kerhohuoneisto

Keskiviikkoisin klo 18:00-19:30 Puuhakokkiskerho 10-14 vuotiaille. Kerhossa askarrellaan, leikitään, leivotaan, kokkaillaan ja pelaillaan pelejä.

Kerhopaikkoja voi kysellä puhelimitse Merjalta.

Tammiston kerhohuoneisto

Torstaisin klo 17:30-19:30 Puuhakokkiskerho 10-14 vuotiaille. Kerhossa leivotaan, kokkaillaan, askarrellaan, leikitään ja pelaillaan pelejä.

Kerhopaikkoja voi kysellä puhelimitse Merjalta.

Kartanonkosken kerhohuoneisto

MAF EAGLES -ilmailukerho tiistaisin klo 18-19:30. Kerhossa rakennetaan lennokkeja, tutustutaan MAF:n (Mission Aviation Fellowshipin eli lähetyslentäjien) työhön, lentokoneisiin ja ilmailun kiehtovaan maailmaan mm. tekemällä vierailuja mielenkiintoisiin paikkoihin. Kullakin kerralla tarjolla on mielenkiintoista toimintaa, tietoa ja sekä lyhyt hartaus. Ohjaajat ovat seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöitä. Tule tutustumaan taivaallisiin asioihin! Ilmoittaudu mukaan täältä.