Tytöt ja pojat

Tyttöjen ja poikien toiminta on tarkoitettu kaikille 7–14-vuotiaille. Tarjoamme monenlaista tekemistä: kerhoja, retkiä, leirejä ja tapahtumia. Järjestämme myös koko perheelle suunnattuja tapahtumia. Lisätietoja kerhoista ja niihin ilmoittautumisesta täältä

Tikkurilan seurakunta on mukana myös Vantaan kouluelämässä. Kouluissa käydään pitämässä päivänavauksia sekä vieraillaan kertomassa kirkosta ja uskosta.

Tyttöjen ja poikien toimintaan liittyviin kysymyksin vastaa Merja Rantala p. 050 526 9401 (etunimi.sukunimi@evl.fi).

Kesän tapahtumat koululaisille

Kesäleirien ilmoittautuminen

Katso kaikki Vantaan seurakuntien kesän toiminta tästä linkistä! Alla näet Tikkurilan omat tapahtumat.

Koululaisten kesäkerhoKoululaisten kesäkerho

Leikkejä ja pelejä sisällä ja ulkona, askartelua, mukavaa tekemistä alakoululaisille 3.-20.6.2019.

Koululaisten kesäkerho 7-12-vuotiaille (2006-2011 syntyneet) arkisin klo 9-15 Ylästön seurakuntakodilla. Kerhoon otetaan mukaan oma lounas ja välipala. Kerhon hinta on kirkkoon kuuluville 75€ ja muille 90€. Samalla hinnalla voi olla yhden tai useamman viikon.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä.

Retki Tykkimäelle 3.6.Retki Tykkimäelle 9-14-vuotiaille

Tule mukaan Tykkimäen huvipuistoon koko päiväksi!

Lähtö Tykkimäkeen on Tikkurilan Koskikeskuksen parkkipaikalta (Vernissakatu 4). Retkimaksu on 35€/osallistuja, sisältäen bussikuljetuksen, huvipuistorannekkeen sekä hampurilaislounaan huvipuistossa.

Ilmoittaudu täältä 1.3. klo 9 alkaen!

Retki Lomamäen lemmikkipuistoon 5.6.

Tule ihastelemaan erilaisia eläimiä kotieläinpuistoon!

Lähtö retkelle on Tikkurilan Koskikeskuksen parkkipaikalta (Vernissakatu 4). Retkimaksu on 10€/osallistuja, sisältäen bussikuljetuksen sekä seurakunnan tarjoaman eväsvälipalan lemmikkipuistossa.

Ilmoittaudu täältä 1.3. klo 9 alkaen!

Retki PuuhaParkkiin 7.6.Retki PuuhaParkkiin 7-14-vuotiaille

Tule hyppimään trampoliinille, kiipeilemään, keppariratsastamaan, ajamaan polkuautoilla, parkouraamaan ja liikkumaan monipuolisessa PuuhaParkin puistossa!

Lähtö retkelle on Tikkurilan Koskikeskuksen parkkipaikalta (Vernissakatu 4). Retkimaksu on 25€/osallistuja, sisältäen bussikuljetuksen, sisäänpääsyn teemapuistoon, trampoliinisukat sekä seurakunnan tarjoaman eväslounaan PuuhaParkin nuotiopaikalla.

Ilmoittaudu täältä 1.3. klo 9 alkaen!

PISARA suurleiri 24.-29.7.PISARA suurleiri

PISARA-leiri 7-14-vuotiaille
Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista. Yöt nautitaan unesta teltoissa. Vantaalaiset lähtevät Partaharjulle yhdellä porukalla ja siksi leirille matkustetaankin yhteisellä bussilla.
Leirin hinta on 80€/osallistuja. Leirimaksu sisältää bussikuljetuksen, leirin ohjelman ja seuraavat leirillä tapahtuvat ruokailut: aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat. Leirimaksu ei sisällä bussimatkalla tapahtuvia ruokailuita eikä leirillä välipaloja.
Huoltajille järjestetään vanhempainilta 20.5. klo 17:30 Hakunilan kirkolla.
Leirin lisätiedot Nina Häkkinen 050 572 2118.

Ilmoittautuminen 7-14-vuotiaiden leirille 1.3.2019 klo 9 alkaen!

Unelmien perheliikuntapäivä 11.5. klo 13-16 Helsingin pitäjän kirkonkylän puistossa. Tervetuloa liikkumaan!
Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 65
01301 Vantaa

Työtehtäviini kuuluu koululaisten (7-14-vuotiaiden) vapaa-ajan toiminta kerhojen, retkien ja leirien muodossa, ja koulutyössä olen aktiivisesti mukana. Koulutan kerhonohjaajia ja isosia tehtäviinsä sekä pidän rippikouluja. Ohjaan myös naisille Gospel-lattareita.