Pyhäkoulussa ollaan pieni hetki yhdessä toisten lasten ja pyhäkoulunopettajan kanssa Jumalan kämmenellä. Siellä yhdessä ihmetellään elämää.

 

PYHÄKOULUT KEVÄÄLLÄ

Pyhän Laurin kirkon pyhäkoulu 13.1-14.4                                                                                                                                                     kevään remontin ajan pikkukappelissa                                                                                                                                                                                              Kirkkotie 45                                                                                                                                                                                                          Sunnuntaisin klo 12                                                                                                                                                                                               Seuraavilla kerroilla: 3.3, 10.3, 24.3 ja 31.3, pyhäkoulu Pyhän Laurin kappelissa, ennakkotiedoista poiketen pienen salin eteisessä.

Messu aloitetaan yhdessä. Pyhäkouluosio alkaa päivän rukouksen alussa ja päättyy ehtoollisen alkuun. Pyhäkoulun kesto noin 25 minuuttia.

 

Pääsiäispyhäkoulu Ilolassa kuusi kertaa                                                                                                                                          Soittajankuja 1                                                                                                                                                                                                     Sunnuntaisin klo  11-12                                                                                                                                                                                  10.3, 17.3, 24.3, 31.3, 7.4 ja 14.4               

Pyhäkoulu on maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Pyhäkouluhetki kestää tunnin verran. Pyhäkouluun saavat tulla kaikenikäiset lapset, ja sinne voi tulla myös koko perheen voimin. Neljävuotias voi jäädä pyhäkouluun itsekseen.

Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun kertomuksia, lauletaan, piirretään, askarrellaan, leikitään. Pyhäkoululaiset saavat joka kerta tarran merkiksi pyhäkoulussa käynnistä. Pyhäkoululaiset saavat kerran kuussa ilmestyvän Lastenkirkko-lehden. Lisätietoja varhaiskasvatussihteeri Maaret Hirvensalo p 050 572 2811 tai maaret.hirvensalo@evl.fi

Haluatko pyhäkoulunopettajaksi?

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus ja se toteuttaa kirkon kasteopetustehtävää. Pyhäkoulua pitävät seurakunnan valtuuttamat pyhäkoulunopettajat. Pyhäkoulunopettaja saa työhönsä koulutusta, henkilökohtaista ohjausta ja tukea. Jos olet kiinnostunut kristillisestä kasvatustyöstä ja haluaisit pyhäkoulunopettajaksi, ota yhteyttä.


Olemme myös facebookissa, tervetuloa tykkäämään.

 

">
Päkä ihmettelee
varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Varhaiskasvatussihteerinä vastuullani on seurakunnan yhteistyö päiväkotien kanssa. Sitä toteutan yhdessä lastenohjaajien, pappien ja kanttoreiden kanssa. Päiväkotiyhteistyöstä voit lukea lisää tästä. Päiväkodit löytävät aiheesta lisätietoa tästä.

Myös pyhäkoulut ovat vastuullani. Pyhäkoulunohjaajina toimivat vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat. Lisäksi järjestelen retkiä perheille ja puuhailen erilaisissa tapahtumissa.
 
Olen ollut töissä Tikkurilan seurakunnassa kymmenen vuotta. Välissä sijaistin yhden vuoden myös Vantaan seurakuntayhtymässä kehitysvammaistyön diakonia.
 
Tykkään tehdä töitä täällä! Ilmapiiri on mukava, rento ja kannustava.