Laurin illat

Laurin illat on uusi keskustelusarja elämän säröistä ja toivon etsimisestä. Oman alansa huippuasiantuntijat alustavat ja johdattavat keskusteluun. Mistä löytää toivon pisaroita, kun elämä osuu syvään päähän?

Vuonna 2020 Laurin iltojen aiheina ovat masennus, pahuus, ero sekä suru.

Keskiviikkona 16.9. klo 18 vieraana on terapeutti, teologian maisteri Miia Moisio. Miian ilta on nimeltään ”Toivon ilta masennuksesta”. Miia kertoo omakohtaisessa alustuksessaan meitä monia koskettavasta masennuksesta ja siitä toipumisesta.

Keskiviikkona 30.9. klo 18 ”Sinä selviät kyllä - ilta erosta”. Parisuhdevalmentaja, eroasiantuntija Marika Rosenborg puhuu erosta tarjoten vahvistavia työkaluja sen käsittelemiseen. Musiikkivieraina Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius.

Pyhäinpäiväviikolla keskiviikkona 28.10. klo 18 käsittelemme surututkija, filosofian tohtori Mari Pulkkisen kanssa kuoleman surua otsikolla ”Surun sylissä – mitä on hyvä suru?”. Mari kertoo tuoreella tavalla surusta ja menetyksen kohtaamisesta.

Keskiviikkona 25.11. klo 18 saamme vieraaksemme poliisipappi Jaani Vilkkilän puhumaan pahuudesta. Mitä pahuus on? Miksi maailmassa ja ihmisissä on pahuutta? Miten selvitä, kun pahuus osuu omalle kohdalle?

Laurin illat järjestetään Pyhän Laurin kirkossa (Kirkkotie 45) ja striimataan Tikkurilan seurakunnan Facebook-sivuille.

Näin pääset paikalle:

  • matkustamalla junalla Tikkurilaan ja sieltä Tikkurila-Myyrmäki-Varisto -reittiä kuljevalla linja-autolla 571 Helsingin pitäjän kirkonkylälle. Kirkon kohdalla on pysäkit kumpaankin suuntaan.
  • Helsingistä (Hakaniemestä) Tuusulanväylää kulkevilla linja autoilla 623, 633 ja 643. Jää pois pysäkillä "Kirkonkylän etl. (nro V6851)

Täältä löytyvät aikataulut: https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja aikuistyön pappi Sari Hartikka, 050 434 5539, sari.hartikka@evl.fi sekä tapahtumakoordinaattori Susanna Lönnqvist, 050 559 4782, susanna.lonnqvist@evl.fi

 

Käsi kurkottaa kohti ikkunasta tulevaa auringonvaloa

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta

Moi! Olen Sari ja toimin Tikkurilan seurakunnassa pappina. Olen etuoikeutettu saadessani työskennellä juuri Tikkurilassa, sillä Tiksi on ollut minun kasvualustani. Tulin seurakunnan toimintaan mukaan rippikoulussa, ja sille tielle jäin! Pappina olen työskennellyt keväästä 2017 lähtien.

Pappina parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Toimin aikuistyön pappina, mutta sen lisäksi teen kaikkia papin perustöitä eli kastan, vihin, siunaan hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Erityisesti kirkolliset toimitukset ovat minulle tärkeitä, sillä on hienoa päästä kulkemaan hetken matkaa seurakuntalaisten vierellä. Minulta voi myös varata keskusteluaikoja.

Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Nähdään Tiksissä!

Ota yhteyttä

Pyhän Laurin kirkon tapahtumakoordinaattori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa