Kouluikäisten kesän avoimet ovet

ti 25.6. klo 10.00 – 14.00
Kesän avoimet ovet kouluikäisille, 7-14-vuotiaille Tikkurilan kirkolla Vehkapolun tilassa. Avoimissa ovissa mukavaa tekemistä. Ei ilmoittautumista, ilmainen.

Tikkurilan kirkko, Vehkapolun kerhotila

Kouluikäisille järjestetään jälleen kesälomalla avoimet ovet Tikkurilan kirkolla Vehkapolun tilassa (Vehkapolku 10) viikoilla 23-31, 3.6.-2.8. Ovet ovat auki maanantaista perjantaihin klo 10-14, lukuunottamatta juhannusviikon perjantaita 21.6. jolloin toiminta on juhannustauolla.  Avoimissa ovissa tarjolla erilaista tekemista ja puuhaa; leikkejä, askarteluja, musisointia, lautapelien ja Nintendo Switch:n pelailua, leivontaa ja retkiä Kirjaston puistoon ja muuta mukavaa.

Kouluikäisille järjestetään jälleen kesälomalla avoimet ovet Tikkurilan kirkolla Vehkapolun tilassa (Vehkapolku 10) viikoilla 23-31, 3.6.-2.8.

Ovet ovat auki maanantaista perjantaihin klo 10-14, lukuunottamatta juhannusviikon perjantaita 21.6. jolloin toiminta on juhannustauolla. 

Avoimissa ovissa tarjolla erilaista tekemista ja puuhaa; leikkejä, askarteluja, musisointia, lautapelien ja Nintendo Switch:n pelailua, leivontaa ja retkiä Kirjaston puistoon ja muuta mukavaa.

Omat eväät tai pientä rahaa kannattaa ottaa mukaan, sillä emme pysty seurakunnan puolesta tarjoamaan välipalaa.

Toiminta ei maksa mitään, eikä ole ilmoittautumisia. 

 

Avoimia ovia pitävät palkatut nuoret sekä kesätyöntekijä.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta